[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
係咪玩開MH都係由PSP開始?
想當年有人俾哂D最強裝俾埋本官方攻略我但我都玩唔掂
(一個人唔夠打,一班人我就做下雜務執下草放下冷箭咁,
因為屎唔想累街坊,但好無癮 )
之後唔知PS3定4有隻ONLINE課金版都無咩點玩,,3DS直頭無玩過了

有無人從來未玩過MH,而因為SWITCH出想入坑?

頭一兩集好難玩
不過咁先係mh

愈新出嗰d愈黎愈易
冇乜技術可言....

個時練過用大劍儲氣截停轟龍,當轟龍狗咁撚
之後唔知PS3定4有隻ONLINE課金版都無咩點玩,,3DS直頭無玩過了

頭一兩集好難玩
不過咁先係mh

愈新出嗰d愈黎愈易
冇乜技術可言....

易玩係因為你已經知隻怪要點打

頭一兩集好難玩
不過咁先係mh

愈新出嗰d愈黎愈易
冇乜技術可言....

依樣真,就好似4同4G打過炎王會知炎王嬲完會爆炸,X反射性知要避,自然唔會食返同一招
我岩岩先覺得越黎越似MHF
你班痴線佬仲話越黎越易
我岩岩先覺得越黎越似MHF
你班痴線佬仲話越黎越易

人地用念力打又話你知咩
話而家堆芒亨易玩果D我想睇你表演下

頭一兩集好難玩
不過咁先係mh

愈新出嗰d愈黎愈易
冇乜技術可言....

依樣真,就好似4同4G打過炎王會知炎王嬲完會爆炸,X反射性知要避,自然唔會食返同一招

2G轟龍發保個時,條尾升到最高就儲氣,佢轉身岩岩好就儲完爆頭
講難打真係最難係牙獸種,雪獅定金獅都冇咩規則
如果switch 板只係 HD 化無加任何野, 咁好似我買左3ds 板好難有動力再買。
正所謂熟得生巧
唔通我邊睇劇邊玩又同你講咩

冇開hd
咪屌畫質 要畫質去騰訊
正所謂熟得生巧

冇開hd
咪屌畫質 要畫質去騰訊
正所謂熟得生巧

冇開hd
咪屌畫質 要畫質去騰訊

MHO得畫面靚
由psp>wii>3ds都有玩
咁岩今次xx無買3ds版
可以係switch 到玩
如果switch 板只係 HD 化無加任何野, 咁好似我買左3ds 板好難有動力再買。

我都應該唔會買
但會說未買既人買機
到時再連線打

我都應該唔會買
但會說未買既人買機
到時再連線打

me too , 搵d friend 做水魚落搭
psp mh2 同2g玩到齊章之後冇玩 到而家xx玩返,發覺狩技同新出既螳螂裝破壞左隻game
psp mh2 同2g玩到齊章之後冇玩 到而家xx玩返,發覺狩技同新出既螳螂裝破壞左隻game

小鳩整出黎D平衡性不嬲都係柒下柒下
係吖大家千祈唔好買吖

你地越買得少 Capcom就會良心發現返去Sony度出架啦

小鳩整出黎D平衡性不嬲都係柒下柒下

狩技呢集都叫做nerf左劍鬼,填瓶,櫻花氣刃斬同全彈裝填
不過最強既絕回臨戰依然健在

但唔同武器同風格之間既待遇差太遠
勇氣太刀一碌小牙籤彈反一切,長槍銃槍咁大個盾擋獰猛招必定後退
勇氣重弩直頭係勁到破壞曬平衡

而成個煉金風格又係鳩唔搭柒,開得sp4黎隻怪都死左幾次
熱狗又打左篇野話棄芒亨

熱狗又打左篇野話棄芒亨

有冇CAP圖睇下
熱狗又打左篇野話棄芒亨

有冇CAP圖睇下

明顯條友已經冇玩過芒亨係度鳩up

而家混裝對護石需求已經唔係高
有三窿已經出到堆好既技

靚石只係講緊出多一至兩個技
左右唔到成局幾多

仲要知你班友唔想做礦工
特登出隻碎龍俾你地打飽佢

芒亨講運氣?
你on9架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞