[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
冇追生放
係咪可以同3DS版玩家連線

經WIFI可以

斷左可唔可以連返
3DS出MH3G: 出VITA會更好賣
3DS出MH4/4G: 畫質垃撚圾
3DS出MHX/XX: 繼續畫質垃撚圾
Switch出MHXX: 炒冷飯

To be continued...

PS出MH: 唔出手提機冇誠意
PS Vita出MH: 手提機冇4k唔尊重玩家訴求

switch 出MHXX:假HD,一定係240p夾硬拉上去/ 出MHXX只係平衡業界, 撚任豚, MH5一定會出係sony正宗主機,到時有4K,VR,乜乜乜,物物物

VITA 出 MHFG : Capcom 正一法西斯 我地猶太窮人那有錢你老母
冇追生放
係咪可以同3DS版玩家連線

經WIFI可以

holy shit唔通真係要出機

條魚
有無公佈有無中文?
3月ZELDA
4月尾MK8D
6月ARMS
7月SPLATOON
8月MH
9月DQ11
3月ZELDA
4月尾MK8D
6月ARMS
7月SPLATOON
8月MH
9月DQ11

DQX

條魚

無曬格仔少左啲霧
3月ZELDA
4月尾MK8D
6月ARMS
7月SPLATOON
8月MH
9月DQ11

DQX

柒左SOR
既然佢MHXX都可以執完UI就近乎直portHD版落switch
係咪可以期待吓pokemon sun/moon/star HD版出喺switch
3月ZELDA
4月尾MK8D
6月ARMS
7月SPLATOON
8月MH
9月DQ11

DQX

柒左SOR

DQ11 7月
個貓女幾得意
既然佢MHXX都可以執完UI就近乎直portHD版落switch
係咪可以期待吓pokemon sun/moon/star HD版出喺switch

一定會有啦 到時啲小學雞就要求老母買機
3月ZELDA
4月尾MK8D
6月ARMS
7月SPLATOON
8月MH
9月DQ11

DQX

柒左SOR

DQ11 7月

Switch 11未講幾時出

pkm 似有後續劇情
sm 完得太快 唔夠喉

係 感覺上隻game俾機能限制好多嘢
1V5冇咗 每幅地圖都超細
4P亂鬥又LAG 天氣EFFECT都要就住出
容量又唔夠

如果看著我不妨濛一點

pkm 似有後續劇情
sm 完得太快 唔夠喉

係 感覺上隻game俾機能限制好多嘢
1V5冇咗 每幅地圖都超細
4P亂鬥又LAG 天氣EFFECT都要就住出
容量又唔夠

GAME FREAK寫得柒姐
XY單打開3D都可以LAG
成個Engine根本做得差

cls
XX Switch 6 25 MH EVENT有試玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞