[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
仆街capcom擺到明就係一出NS果時就諗住出XX

當時都放哂風啦
先在3ds上享受丫嘛
8月25發售
秋天連網路收費
比一星期你試玩

solo開

我估佢DLC 又出返3DS 又出新野 咁食法 應該可以食到下年秋天 跟住2019先出新版MH.
仆街capcom擺到明就係一出NS果時就諗住出XX

當時都放哂風啦
先在3ds上享受丫嘛

「希望你先在3DS上享受它的樂趣。」
8月25發售
秋天連網路收費
比一星期你試玩

solo開

我估佢DLC 又出返3DS 又出新野 咁食法 應該可以食到下年秋天 跟住2019先出新版MH.

XX已經係一個DLC
既然佢MHXX都可以執完UI就近乎直portHD版落switch
係咪可以期待吓pokemon sun/moon/star HD版出喺switch

pkm 似有後續劇情
sm 完得太快 唔夠喉

係 感覺上隻game俾機能限制好多嘢
1V5冇咗 每幅地圖都超細
4P亂鬥又LAG 天氣EFFECT都要就住出
容量又唔夠

兩個case唔同
MH係部機負荷唔到隻Game
PM係廠商太廢handle 唔到部機
既然佢MHXX都可以執完UI就近乎直portHD版落switch
係咪可以期待吓pokemon sun/moon/star HD版出喺switch

pkm 似有後續劇情
sm 完得太快 唔夠喉

容量又唔夠

兩個case唔同

pkm 似有後續劇情
sm 完得太快 唔夠喉

容量又唔夠

兩個case唔同

gfuck隻寶石lag到 我不如去玩gba版唔好
BLOOM個問題連外國FORUM都討論過
連模擬器CEMA都出PATCH打走D BLOOM佢
永遠唔會接受一樣野係會有缺點既最好例子

屌原來係老翻狗
留名
未玩過monhun,到時出咗買隻玩吓先

屌原來係老翻狗

大陸有好多粉腸話綠帽無中文所以玩wiiu模擬器同pc遊俠正版黎懲罰任地獄架

屌原來係老翻狗

大陸有好多粉腸話綠帽無中文所以玩wiiu模擬器同pc遊俠正版黎懲罰任地獄架

依D咪on9. 要玩正版有無中文都會玩,要玩老翻多多借口也會玩老翻。
有無講過幾時有demo出???
有無講過幾時有demo出???

無,有無demo都好難講
除左高清化居然同3ds 一樣 無驚喜 炒冷飯 辣殺

到時咪又係狗衝

到時咪又係狗衝

仲有三個月 E3會講有少少新嘢都唔出奇

到時咪又係狗衝

唔會啦
最多講同步出美版

pkm 似有後續劇情
sm 完得太快 唔夠喉

容量又唔夠

我好期待SWITCH 出大亂鬥
3DS果隻真係太亂,有時自己係邊都要搵

到時咪又係狗衝

唔會啦
最多講同步出美版

有班友3ds 版都未玩過講ns無新野 真係唔識點答

呢句真
我就無3DS既
呢隻XX 完全當新GAME 玩

到時咪又係狗衝

唔會啦
最多講同步出美版

有班友3ds 版都未玩過講ns無新野 真係唔識點答

為左唔買機,有咩理由係講唔出口
身邊起碼有8個fd 準備為左XX 出機

咪講大話
自從mh由psp去左3ds
玩家起碼少左一半

咪講大話
自從mh由psp去左3ds
玩家起碼少左一半

回流嘅多過新玩家,始終喺呢個年代冇高清係真係少咗好多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞