[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
原來呢度唔比屌老任,我都係潛水先

其實你有冇睇錯片
有冇開1080p睇
今次唔屌畫質, 屌9 Capcoins 一雞兩味先出3ds 板後出 switch 板 當任豚傻仔。 如果Switch 板只係HD 化隻mhxx 一定有好多任豚擺買。 呃人技倆出得多幾忠心任豚都唔會上當! 屌你 Capcoins 幾時肯正正經經出隻正統 Mh 落 switch 度

下年咪有正統手提機mh
switch出左幾耐姐
講到好似幾年先有一隻mh 仲係移植版
今次唔屌畫質, 屌9 Capcoins 一雞兩味先出3ds 板後出 switch 板 當任豚傻仔。 如果Switch 板只係HD 化隻mhxx 一定有好多任豚擺買。 呃人技倆出得多幾忠心任豚都唔會上當! 屌你 Capcoins 幾時肯正正經經出隻正統 Mh 落 switch 度

下年咪有正統手提機mh
switch出左幾耐姐

重點capcoins 出 Switch HD 板 呃奶粉錢! 3DS 板 mhxx 先出左3個月, 咁都唔係呃任豚錢
https://www.youtube.com/watch?v=d_OHuE8w1C8
モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver. TVCM

屌你老尾,差咁撚遠既
https://www.youtube.com/watch?v=d_OHuE8w1C8
モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver. TVCM

屌你老尾,差咁撚遠既

擺到明一早整好左 🤦🤦🤦

下年咪有正統手提機mh
switch出左幾耐姐

重點capcoins 出 Switch HD 板 呃奶粉錢! 3DS 板 mhxx 先出左3個月, 咁都唔係呃任豚錢

你唔買咪得
不爽不要玩

其實你有冇睇錯片
有冇開1080p睇

冇睇錯片,佢full screen畫面果陣咪見到佢d貼圖係放大有粒粒,
其實上面班友都唔知做乜鳩,我想講既只係佢做唔到switch上既最佳畫質,
班友就話乜野4k 8k,我真係笑撚左
switch歷史上最後一隻game
玩完好快d放機啦

差唔多啦
今個月孖車 下個月打拳 7月噴墨 8月mhxx 9月執笠 10月真實版mario bro

10月

Q4 到時冇咩新GAME都局住最早出架啦

睇埋E3點先,仲有好多WiiU獨佔可以上Switch

Switch 有無可能出到 bayonetta 2
無wii u 但好想玩呢隻

agger
出mh..D 撚狗鋪主,訓着都笑醒
我唔得啦,十幾年sony fans nds 3ds wii 一部都無買,你好野出高清mh 落switch. 我落去訂game 買機啦

分咩sony 任fans丫,想玩咪買囉

關乜撚野fans
大家都係鍾意打機

係打機fans

其實你有冇睇錯片
有冇開1080p睇

冇睇錯片,佢full screen畫面果陣咪見到佢d貼圖係放大有粒粒,
其實上面班友都唔知做乜鳩,我想講既只係佢做唔到switch上既最佳畫質,

最高機能相信都冇
不過未至於好粒粒姐
打死唔買
垃圾卡婊淨係識炒冷飯
你班人繼續買
佢就繼續hea出

其實你有冇睇錯片
有冇開1080p睇

最高機能相信都冇
不過未至於好粒粒姐

我諗佢仲會再執,睇下8月25點

其實你有冇睇錯片
有冇開1080p睇

你邊度見到畫質一樣
就算一樣 capcom既game又入老任數?

突破盲腸

其實你有冇睇錯片
有冇開1080p睇

最高機能相信都冇
不過未至於好粒粒姐

1080p有粒粒好撚正常啫下話
如果pkm 出到咁畫質+喺switch我就真係大爆射

諗下好 睇死gf既垃圾技術都係下作繼續3ds

gf根本係game界毒瘤
衰在佢拎住pokemon

其實你有冇睇錯片
有冇開1080p睇

最高機能相信都冇
不過未至於好粒粒姐

咁又入老任數?而家隻game capcom出喎

係入老任數架,冇4k 8k點玩呀

畫面有少少粒粒 我都射
仆街capcom擺到明就係一出NS果時就諗住出XX
8月25發售
秋天連網路收費
比一星期你試玩
8月25發售
秋天連網路收費
比一星期你試玩

solo開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞