[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
講MH4仲撚好笑

探索任同公會任都未分得清
熱狗又打左篇野話棄芒亨

有冇CAP圖睇下

公會任同探索任都唔識分
炎王料?打公會最多唔係金獅咩?
明顯無玩扮玩吧
公會任打炎王龍

高手既野你識條撚咩
講MH4仲撚好笑

探索任同公會任都未分得清

話尋常裝無人整都好好笑 發掘裝最多咪用2件

當鏽鋼手 黑狼鳥身 同 gx獵人裝 果d死架?
仲有護石主導整咩裝?不嬲都係想整咩裝主導你去挖咩護石吧,如果唔係啲人挖護石做乜鳩
仲有護石主導整咩裝?不嬲都係想整咩裝主導你去挖咩護石吧,如果唔係啲人挖護石做乜鳩

而家根本就三窿護石都已經出到好技
你要孖技到頂三窿先收貨我吹你唔漲既
熱狗最撚叻係乜呢

明明冇接觸過就扮專家
今集直情唔挖護石都無所謂,恐鐮恐鐮恐 匠2業物仲有11洞,報酬風化唔少,打螳螂偷雞挖下腳都一堆風化,拎埋去煉點都會有啲有用
明顯條友已經冇玩過芒亨係度鳩up

而家混裝對護石需求已經唔係高
有三窿已經出到堆好既技

靚石只係講緊出多一至兩個技
左右唔到成局幾多

仲要知你班友唔想做礦工
特登出隻碎龍俾你地打飽佢

芒亨講運氣?
你on9架?

XX有3洞重要過有靚技
本身好多裝唔用石都出到靚技
今集直情唔挖護石都無所謂,恐鐮恐鐮恐 匠2業物仲有11洞,報酬風化唔少,打螳螂偷雞挖下腳都一堆風化,拎埋去煉點都會有啲有用

螳螂求其出粒3洞都玩到好多野

係,仲要個人感覺今集好撚易出神石

去到某個層面
一技二技個數值只係影響你套混裝可以上到幾高防

去到某個層面
一技二技個數值只係影響你套混裝可以上到幾高防

有無人貼返堆野屌返佢轉頭
唔知可唔可以1機2p玩同online
有就正呀
有就正呀

唔得,有應該會睇到眼盲,啲野堆埋一pat點睇
有就正呀

駁TV應該唔會盲掛
PS2既MH2都可以咁玩
有就正呀

駁TV應該唔會盲掛

有咩?
熱狗又打左篇野話棄芒亨

有冇CAP圖睇下

成日唔夠錢?佢係咪真係玩過mh?
熱狗又打左篇野話棄芒亨

有冇CAP圖睇下

可能人地下下都直衝HR到頂當自己打爆機
熱狗又打左篇野話棄芒亨

有冇CAP圖睇下

可能人地下下都直衝HR到解放就當自己打爆機
熱狗又打左篇野話棄芒亨

有冇CAP圖睇下

可能人地下下都直衝HR到解放就當自己打爆機

唔夠錢?
有就正呀

駁TV應該唔會盲掛

有咩?

wii既MH3可以上下分2個畫面玩鬥技場既
MH2就
有螳螂裝已經解決左大部分既煩惱
仲要有得改外觀 唔驚同人撞衫
簡直正啦

不過要抽既護石系統真係好垃圾
你有 我冇 就係仆街
我要全世界同我一樣都冇
Split screen唔係MH3先有咩
如果switch 板只係 HD 化無加任何野, 咁好似我買左3ds 板好難有動力再買。

我都應該唔會買
但會說未買既人買機
到時再連線打

me too , 搵d friend 做水魚落搭

又唔可以話水魚,如果我未買3DS版我都會買既
利申: 兩部機都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞