[立場]化妝護膚品討論區#128

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
我同你皮膚狀況差唔多
有買過一排ezskin但冇用過derma
用個陣皮膚唔叫好好 始終底子差
但都叫做穩定唔會爆到成面都係咁
不過都仲係會生瘡
勝在用完佢可能搞返好少少d基本功
所以係我嫌買ezskin要搵代購好撚麻煩 所以轉會用factiv之後都冇乜話變返以前成面瘡咁
感謝絲打
其實自己上官網買 再集運 好方便
就係落單 入集運地址 佢仲會自己轉運
到香港拎得就通知你
不過如果用factiv 都用得好 梗係支持本土

有冇人有用過呢枝? 網上得好少心得
最近塊面好暗啞同多痘印,見有優惠想試
有無絲打試過currentbody退貨
Send左request過去係咪等好耐都無回音?
我用都有生粒粒呀
依條友係台灣臭曬朵
係?點解?我真係唔知
佢d片有d 可以參考下,例如呢條講cushion 好多菌
Haba?
想問有無絲打用過little stardust 嘅products?
Wonder mask同pure plump係咪真係咁好用
wonder mask: 消炎效果唔錯,皮膚冇咩事可以唔駛試,會覺得冇咩特別
pure pump: 成份簡單,吸收得好快,補濕度好好,但7日內要用晒一支有d 難度(我油肌,其實唔算好缺水)皮膚缺水人士可以一試。
佢學歷造假
但呢一兩年洗底好成功

#轉 月收60萬現實神鬼交鋒Dr.Ivan6經歷真相(文長)
https://www.dcard.tw/f/makeup/p/229578278?cid=34AF3ADE-BE04-48BD-AF48-C54BECC9868A
多謝報料
mi ming mart有discount
除左佢個eye serum,仲有冇推薦?
請問仲有冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞