連登巴膠怒屌屎水縮骨炒維修發窮惡奪皇后山四線暨哀悼蘋果日報專區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
應該挨唔到幾耐 307應該都減上下繁
唯一行埔公嘅72應該唔洗減掛
冇記錯72早排減咗一輪應該冇咁快
e36又改道了
不意外
唔執廣福客仲衰
但前後有74x就係咁先
有冇seed
人在車上
74D改行富亨之後跟71 A直落廣福
再入埋大學站有冇得考慮
非繁大中至廣福嘅客都係焗住搭巴士出老母㗎啦
唔通搭接駁巴士去0066咩
入白石角咪當好似圍住荷里活自轉一圈囉
你認真咩
識人係住馬鞍山
每次去大圍轉車唔覺意撞到9卡嘅話一定溜後
https://www.facebook.com/1664166293612024/posts/4757156064313016/?d=n

【填問卷填問卷填問卷填問卷填問卷】

6月中,有元朗區議員代表出席屯門區議會交委會,上星期又有屯門區議員出席元朗區議會交委會,傾屯元天區內巴士線。

先唔理運輸署同九巴想唔想做、有幾想做,我地首先要交到路線設計出嚟見人。設計路線唔會人人期望可達到,睇數據睇意向,人多牙力自然大D。

想像下,得10個人出聲,仲要想區內線由濕地公園山去屯門碼頭,飛晒屯醫、屯市,你覺得條線最後會變成點呢?

想條巴士線方便你上車、去到你目的地,你一定要出聲。記得填問卷
https://docs.google.com/forms/d/1aUw939qWtPytNxlDLCxGuRIDDUZ4n4D43-8adUX09MI/edit?usp=sharing

*呢半年過得好艱難,由睇新聞睇到扯火,變成無新聞睇。今日蘋果最後一日,但大家仲有好多好多日子,哭喪完要提起精神。留低嘅、鐵窗外嘅我地每一個,請好好生活,學返一技之長,除咗搵兩餐,假以時日仲可以報效國家。
行富亨會兜多左 如果舊墟公園之後停大埔超級城 直飛白石角 可能食到貴價大中白石角短途客
鳳池村個站牌仲用緊34系
入白石角已經慢 仲要去埋大學站
如果入大學站,停埋新興就好上路啦
留名睇條線屯碼開跟44第一代走線
想像下,得10個人出聲,仲要想區內線由濕地公園山去屯門碼頭,飛晒屯醫、屯市,你覺得條線最後會變成點呢?

巫生:
真係有人出聲喇
一個話要去良景
一個話要景峰
跟住果個要去掃管芴
咁條線點畫好
冇計
白石角最多人附近最多人真係得暴大
而且之後直插大隧直到九龍灣
應該贏鐵
之前FF過272S全日延去老母/油塘 加經暴大
但唔夠入大埔呃錢
北行係得
識行去頭尾 唔好去頭等前後兩卡 即班上無問題 但唔好預會企得好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞