連登巴膠怒屌屎水縮骨炒維修發窮惡奪皇后山四線暨哀悼蘋果日報專區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
一個改好
有屯赤有轉乘

一個改差
新清直出變過山車遊山河

一來一往咪轉會囉
點會唔關改事
美孚嗰幾個區議員已經辭職/可能將被DQ啦(未走嗰兩個係前公民黨) 使撚理班美孚大帝 要特快去油尖旺就搭鐵啦
行屯赤兜咁大個圈 啱曬啲巴膠
你覺得有「好」咪慢慢坐
兜山兜秀茂坪四順樂華一定最快啦
214油塘去黃大仙7個字
你估新A26 9個字落唔落得返農場道丫拿
想知新 A26 行幾耐睇 A26P 咪知

就算 259D 油塘去黃大仙五個字又點
屯公唔塞黃大仙入去都要半粒鐘啦
只有33轉A31快
X42C轉A32都應該還好
佢唔快唔等於另一舊屎香喎
你覺得特登兜屯門都快嘅話你咪要龍運舊屎
明明係兩舊屎黎 家下鬥臭咩
週末冇
咁咪轉返A31 A32
一邊平一半
慢少少都係無咁臭㗎喇
唔肯用多啲資源結果都係大家焗兜
三條線先做到嘅野要兩條線做到咪搞成咁

btw好似呢兩年大家都熱衷開/執A線
善水有A23 A25 A26 A28
龍運有A30 A41 A42 A46
E 線個價錢臭嘅 要回應地區訴求咪越畫越垃圾
個個都話要 A 線但係巴士公司客量條數計落唔夠拆咪唯有咁
A23 一拆二變多條A25呢條數係點計
要回應歌和老街果邊都冇乜解
就算冇推 A28 呢啲垃圾方案 佢係 A26 A29/P 落手都係災難
龍運有幾條E車(E41 E43)圍唔到皮 難怪佢唔想做E車 btw A43個價錢唔算貴 978都收$25.6啦
新A26係仲要兜埋利安道呀
宜家A26P都至少順安道直去順利邨道呀
A26P已經慢到Hihi
新A26再加10分鐘就差唔多
最快都要90分鐘
塞一塞無一個鍾頭九個字唔會行得到一單
德國的確有呢種火車
係市中心同低地台電車share路軌用DC電
市中心以外就行AC電嘅正線DB鐵路

https://en.wikipedia.org/wiki/Karlsruhe_Stadtbahn
屯門都唔肯

厹又有排忙
強拆60X做60X、260B全日
咁咪加返63X/68A轉58X優惠 可以喺屯公三站轉
63X 68A 轉車站都上唔撚到車
仲諗住屯公三站
雖然唔係LRT
但想試呢種LRT化嘅BRT

https://youtu.be/X89WSVjyBRw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞