連登巴膠怒屌屎水縮骨炒維修發窮惡奪皇后山四線暨哀悼蘋果日報專區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
依家係香港生仔難聽d講真係害人害己
碌到去康山入口再塞入去應該差唔多時間
今日唔知做乜 我係東涌等頭班車 等到1735先有班車私牌嚟到 我仲以為龍運撚尻我 結果頭班開1740
灝景灣竟然有落2個 之後去到尖山唔知搞乜封慢線 過完收費亭沙田嶺就封快線 之後塞咗落大埔公路成20分鐘 好在吐露港老母生性 結果都要1920先係天平落到車
真心佩服卡佬 個腎壞啲都搞唔掂
其實A車應該減到同E車同價,咁就唔富有亂改線既情況,亦公平重組資源
1920算快喎
咁睇唔開搭E43俾胡混撚鳩自己為乜
架e36報站機無啦啦報紅橋同華都
嚇到我以為上錯車
到底發生咩事先會令到290x 未到尚德已經拖緊卡
今日大欖一過收費亭已經準備拉手掣
魚魚想叫春行大欖都無用
幾想搭黎遊下車河
今朝屯門段好順!係排三十橋屯市
咁又係洪水橋至虎地段又無塞
啲客嘅感覺都唔差好過慢慢塞元公

33X 49X唔招標就真係應該申訴專員見啦
75x呢排脫班都嚴重 不過整體都唔算閪 73x就真係閪
981P客量比想像中少
平時成日見沙田區嗰幾條線頂閘
反而981P就真係少啲
271下繁好密車 74x就因為觀塘老母同大隧成日拖卡 307都係東隧觀妖大隧老母問題 75x下繁好爆但依家仲要減班 出啲車又差 73x閪在塞車同成日上唔到
72x就真係唔知點先可以再多啲客源 佢客源好局限再係咁做落去隨時20分鐘一班
72 星期六日中午下午都間中坐爆出沙田深水埗仲可以用正價係源禾沙市食86客
依家旺角同尖沙咀客量明顯下跌緊 似係少左人去呢2個地方返工行街 覺得72x有需要擴大客源
係咪要307碌埋北炮上路應該一堆人企車頂
睇黎變塞車日常
呢幾年蝗大舉入侵尖咀旺角
旺角仲有啲蝗唔吼嘅樓上場,仲有香港人蒲點都仲好啲,尖咀根本完全放棄香港人,家陣邊有客
但係旺角以前又靠好多派對場地同玩得夜嘅場,疫症又搞到呢班客冇埋
我見每架都接近坐滿上跑道架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞