連登巴膠怒屌屎水縮骨炒維修發窮惡奪皇后山四線暨哀悼蘋果日報專區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
中國人既劣根性,鐘意鬥黎鬥去 過左幾十年都仲係咁,冇撚得救
依家尖咀夜晚除左donki根本就好靜
旺角就明顯少左人去食飯返工 72x繼續咁行 長遠會cut車再趕人去0066 可能學1a旺角道兜埋太子站再界限街出返窩打老道學87d咁行 會有太子/深水埗太子交界嘅客回流
巴士未來都係兩個大方向
鐵路接駁同埋長途點到點直達
10點後 開緊6-7分鐘一班
但琴晚我10點坐真係頂閘
正常 10點大把人食完飯即刻走然後會出現271前車頂閘 隔1-2分鐘有下班係半滿左右嘅情況
最後返到大埔係拖晒卡

可以派彩
新墟街市巴士站後,獅子會籃球場外面TA
你cap 我有撚用咩
你張圖咪又係塞元朗方向
屌, 皇珠路東行
通常都係塞慢線落元朗方向
快線向九龍方向順暢

你提議條59X/ 59M路線又點快法?
嗰到N 支燈
大埔區三大閪線 73x 75x 64k , 74x都係越做越差

73x: 今日10x點幾去荃灣收到13分班,出12800廣褔道留後 下班要15分鐘

75x: 表列12分班,實開15-20

64K: 中午時間 安祥路去元朗 25分鐘拖卡埋站

狗西打手 負評之前 吠下你哋主人點解做得咁撚西好過
271就睇下有幾多客回流,識好多街坊都對新紅磡站轉車好反感 而暫時轉搭271

但都講過屯鹿線全通 會改試大圍站轉車試下
紅磡接受唔到
又點會接受大圍
出市區行去對面就係,就算回程都係一上一落

到最後都係睇時間做人,紅磡站轉車快嘅咪死死氣咁行3分鐘
掉返轉九龍返大埔雖然都係落電梯上電梯
但最小啲電梯係順暢先

紅磡站東鐵得中間大堂條梯轉到車, 塞到仆街
轉車做唔到車駁車計埋行又要慢左10分鐘
大圍上車唔算迫
因為好多人落車轉屯馬線
時光倒流廿五年,沒有皇珠路年代,經屯市落屯公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞