連登巴膠怒屌屎水縮骨炒維修發窮惡奪皇后山四線暨哀悼蘋果日報專區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
等54區嗰條特快全日好過
有人天水圍上E36A扣咗$6.6
原來真係會有人搭
龍運見
A26兜咁耐仲要60/1,連流水都冇得做,分分鐘仲差過14H
東九去機場入新界坐龍運仲好過一程A26
油塘有33/X42C入荃青轉A31/A32,又有259D/62X入屯門用屯赤A33X/A34
秀順又有290A入荃葵轉A31
仲要兩繁已經有快過A26嘅E22P同E22X
諗唔到有咩理由坐A26
元朗天水圍轉去行屯赤地理位置上真係走唔甩
但係最少都留返一條元朗去大欖好過啦
落實方案: 36A,40P,41M,48X象山特車,49X沙中特車,240X,242X,263C,265B,265M,272P,279B,930,930B,936,E21,E21A,E32A,E42C,N31,N252,N290,青衣路-青衣站,青將線
再研究方案: 63X
不落實方案: 237A
葵青區
編訂的
S52特車乜都唔兜DHL直去東涌站
轉E車就要搭正常S52
S52A... 供善長人士樂意俾多1蚊搭車/去東涌北
86 86C 286C 無論係深水埗定沙田都會Ban啦
炸咗個美孚咪過到囉
想知攞住行李真係會咁轉?
去旅行永遠Backpack
轉咪轉
唔得,美孚轉鐵最快
咁總有成堆人攞喼嘅
不過而家討論都無用 因為都唔知幾耐先可以正常去旅行
咁因為係巴膠所以先識啫
非巴膠咪一係上咗的士 一係搭鐵 一係搭返屎水
攞住個喼我就唔信會咁樣轉
只可以講你嚴重低估老九$6龍運轉乘洗腦報站威力
淨係炸F15-F17+S17
咁識唔識好似上面咁講咁轉先
宜家又唔係934個報站咁教你點搭

同埋入機場趕飛機仲同你左轉右轉咩
有啲又唔係同站轉乘 要拉住個喼去第二個站轉
唔需要理咁多,只要有一個人肯轉胡渾已經贏咗
過咗收費亭先播「巴士即將通過收費亭」
龍運啲屎香啲嘅
可能真係下繁整體需求細咗
一來武肺,二來TST少咗office
吐公下繁通常都唔塞,應該唔關事
大老山咁西,274X都仲係咁爆
咁事實係屎水hea9 A26
我覺得油塘入機場N26嘅行車時間分分鐘仲快過A26
N26兜竹園至少條路順過A26兜入樂華三彩
A26仲慢過同地區嘅E22P,N26
其實比龍運復辦A45跟A26P走線再全日好過
咁A26可以跟E22P出入龍翔道
A28其實可以再拆一條安秀道-機場,A28改行石礦場提速
佢hea唔等於龍運舊屎香
真係咁香一早坐咗龍運 改唔改都係咁
揾46改行西廊彌敦道再加經梳士巴利道九龍公園徑及廣東道,便解決
再唔係就加多條202拉去美孚油麻地尖沙咀碼頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞