悄悄食堂乜你做飲食做到屌客都有既?

732 回覆
465 Like 74 Dislike
咪係,唔通個個客都可以巨細無遺咁形容間餐廳嘅食物,環境同服務咩

大概明白佢講乜咪得,喺自己ig出感受要寫到專業級食評先出得咩痴痴哋
可能佢心目中
冇每碗食物影獨立寫真+千字文=求其
冇讚到天上有地下無=ON9
嘅嘅嘅 類型 特色 佢篇野仲求其
求其同On9兩回事嚟㗎喎

篇野2樣都有...抽子醬
冇實際嘅point攞到出黎
只可以捉人打錯字
下一隻字都無錯啦,無point到要捉錯字
做飲食小小批評都接受唔到就咪撚做啦
咁篇野的確寫到小學程度咁 咁都唔可以批評on9?
邏輯搞返清楚
我既立場係 老闆同條女都on99
一個唔識做公關
一個唔識打食評
句嘢有冇骨好主觀,如果當係支那妹語氣就冇骨
Agger
咩叫西客我真係見過
而家寫食評係咪要讀完個食評degree先可以寫
琴晚睇到今日
老細你扮咩唔係串客姐
虛心學習會係咁講野 我真係受教了
itsyo 有點期待嘅餐廳~悄悄食堂

20/6更新:因為店家share 咗我呢個post 嘅關係,多咗啲朋友仔嚟留言,所以我寫多幾句~欣賞店家選擇share 我呢個唔係讃美嘅post, 佢哋並無對我批評視而不見反而公開比大家睇,咁就表示佢哋係一間接受意見批評嘅餐廳,餐廳仲有進步空間,大家比啲時間佢啦!

食後感:一間店員非常誠懇有禮但食物質素普通嘅餐廳

地點:有啲吊腳嘅
訂位:熱潮散咗,午餐都book到嘅
環境:非常有空間感,但係有啲失望嘅,因為除咗樓高開揚之外,餐廳無乜特別有心思嘅設計,加上香港實在太多呢類形食堂,所以更加無特式之處。
服務:非常之好,所有店員細心有禮,詳細講解食物,態度非常好。

食物方面😶😶😶
今日午餐只有三個款式,素食麻婆豆腐、魚、炸雞,因為選擇太少,我哋唔食辣,又唔想食魚就只能夠揀炸雞,前菜有兩款,好彩只有兩三片嘅醃青瓜同南瓜,因為味道真的非常普通。
主菜炸雞份量都多,而且炸得好脆,肉都juicy,不過估唔到成個set 最好食嘅就係兜抽子醬,呢個柚子醬係唯一一款我覺得有用心煮而又終於有驚喜嘅食物? !
希望呢度嘅午餐menu 可以加多一兩款式,醃菜真係好求其,可唔可以比啲誠意?

咁都叫冇裝修,要咩心思,和風係咁就咁嫁啦
佢講咗咁耐都未比到例子講份食評on9 仲學人講邏輯
唔識打食評就唔出得?佢係自己ig出都要你批准先出得?
咁你個人都幾霸道
咁點先唔叫雞毛蒜皮
係咪食到條鳩毛先有資格屌
講受教了就叫屌客 我笑撚左
笑死 而家成班人集中攻擊人地個食評
但人地唔係kol唔係專業foodie
只係分享下自己日常生活感受
想問下而家係咪普通人IG出post都要考個牌先?
乜撚嘢係「其求」?
乜嘢係「抽子醬」?魚子醬個friend?
你就真係小學鷄啦低級打手
人如其名弱智仔
一陣老闆又出post屌你唔識野喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞