悄悄食堂乜你做飲食做到屌客都有既?

732 回覆
465 Like 74 Dislike
仲要上嚟屌返人轉頭
上面幾隻護航狗唔知係員工定高級黑,至少我睇到呢d replies肯定blacklist呢間
啱呀繼續出嚟吠比多d人見到
啱啊,有啲人就咁拎番入去整返熱,有啲客係會feel都係同一份,畀人感覺唔好

呢嘢其實係好基本嘢嚟,但有好多人就係唔理個客點諗,做餐廳呢啲嘢同食物品質一樣重要
樓上個侍應仔平時返工係咪好大壓力
句句起晒鋼
https://lih.kg/2437197

悄悄食堂點都唔夠kaleido老細串la
講一句野都比人覺得串係邊個問題呀

不如學下中文,一係斬左隻手佢咪撚玩ig
呢啲嘢真係好講個人要求同質素
其實真係好基本嘢,做生意唔係做一次
仲有靠啲客word to mouth
朵一臭就玩撚完,到時搵呀叉比機會你
仲黎,等執啦
我覺得佢有用心喺舖既details
但食物可能真係要改進咪收下把口
虛心接受再試下做好啲囉
真係垃圾屎黎
佢咁樣都唔算屌客姐
個食評寫得都幾盡 乜都彈
睇完嬲都正常既 但post出嚟真係整臭自己個朵姐
其實好多時d鋪都係靠人吹捧出黎
睇左呢間食店既新聞(唔知係咪廣告)
講左好多裝修風格、日本美學、特別既器皿
其實好多時都係過分期待帶黎既落差感

講真店家係落過心思
覺得比人批hea好無奈同委屈
可以解說下 好多野普通人未必咁了解
而宜家咁回覆 睇落有d小家

宜家興d乜乜乜關注組
造就到好多小店無啦啦好出名
有d人山長水遠 排曬隊
就係為左去趁熱鬧 打個卡

但其實好食都有分好多種
無意之中入到水準不俗既小店
同長途跋涉都要慕名去食既程度有一定既差距
好陰公
呢個做服務業做到有精神病
即係係餐廳老闆啦。
屌你啦
咁點解話人難食就唔係否定哂人地努力
因為會好似否定哂人地努力咁就唔可以畀意見
咁你千其唔好話個政府阿 唔准你否定777既努力
弱智仔,對老母孝順啲啦
串完個客仲扮無辜話係聆聽緊意見
厚面皮到咁邊夠你玩
睇唔出有醃好似就咁青瓜切片
仲要得幾塊都擺得唔靚
咁既定食都要百零蚊
仲要係hea鋪仔
真 好聲好氣介紹啲裝修details
虛心啲拎啲食物出黎比大家比意思再改進
成件事比人感覺你會接納意見
啲客又好似有份參與令餐廳改進咁
就有下次返黎,跟住同客建立良好關係
再好好管理個Instagram就得啦

屌佢老尾下下起哂鋼咁樣
講真佢係邊間餐廳出身呀?
仆街啲講問你邊位呀?
唔係啲裝修似樣啲啲人都唔會彩你啦仲咁撚串
但講緊午餐好似都唔平
以開係個啲位黎講
直頭係貴啦
我住市區都接受唔到百零蚊響呢啲鋪頭食偽日式定食
發現呢啲餐廳仔定價都幾眼高手低
你個名真係無改錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞