悄悄食堂乜你做飲食做到屌客都有既?

732 回覆
465 Like 74 Dislike
裝修無detil 係真
求其整d 木就算
上面啲人又話裝修有心機

露哂啲風槽出嚟又真係幾有心機喎

細節!
工業風
腦細與其派咁多侍應上黎做打手
不如細心研究下點整得好食d啦
只可以有單一聲音 咁多人like 其他人都要like
本身路過有諗住試...
屌客 不了
你都係好撚痴線 係咪躁狂症, 人地屌你兩句係咪爆血管中風死
你真係弱智架喎
所以你唔會係老細
個老細應該鍾意研究點樣影相同打字多過整野食
介紹下有無香港人開嘅食日本定食係好?
唔想食照燒汁雞扒飯
咁係證明你唔識做生意,唔係代表屌個客係啱
大坑八寸料亭
原來係咁
真係唔知受教係點用
仲以為真係「你話得我好啱,我會改善」咁解
本身見到間野啲Ig打得好有feel好似好用心經營咁
但睇過openrice啲食物相,又唔係好覺啲野食值呢個價。。。至少我覺得賣相好普通
相反意見就打手就你唔接受得人批評, 你個腦裝屎?

Tag 得我預左我見到?
依家IG食嘢打返個location tag 好正常啫係咪?
有時好多人都係想自己做返個記錄唔係諗住俾你睇到個喎
而家個老闆係咪算係恐嚇其他人唔好打唔好既comment 就算打都唔好tag佢間餐廳 , 唔係就post 你出黎公審

喂七頭老闆知你有睇post
好心你咁撚小氣就唔好扮到自己好大量啦
「出post 寫下負評」無傷大雅
你個IG有一萬人follow
你唔cover人哋個名repost人哋嘅post 係特登啦係冇禮貌啊定係弱智啊?
識唔識咩叫基本尊重啊
唔係開間懶係靚嘅#餐廳就大鳩晒,講真大把人去食完啲二三星餐廳都會tag 返間餐廳講comment,好多時都係負評嚟㗎喎,又唔見人哋tag返個客出嚟?
無論如何都擺出高高在上嘅姿態 真係無得頂
呢啲唔叫Fact check,你咁樣做audit/kyc之類實比人屌。
柒到笑
同kaleido就黎有得fight
原來真係有人會用真名開連登Account
條弱智仔賭輸馬喺度發花癲
老細回左啦
個女仔係hater 黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞