悄悄食堂乜你做飲食做到屌客都有既?

732 回覆
465 Like 74 Dislike
是鳩旦啦 香港大把哩啲 港式日本風餐廳
啲廚煮到好似日本老母啲飯盒咁 又冇擺盤 仲冇極多細節位 學人開餐廳
又開乞衣區 一堆廢老 加太子啲車嘅噪音同塵做伴碟?

係香港 我可以話大部分老細同廚 員工 都冇文化修養 言行舉止都係老粗香港人
對食材肯定冇認識 睇食評話啲員工好鐘意背書背產地來源
啲香港人老細仲成個傻鳩咁 賣垃圾以為自己有寶

香港人係咪食開屎改唔到口?

我係外國 睇到哩啲真係好好笑
串係串但又算屌嘅,似係唔gur又想攞彩囉
龍門任你擺
受教呢2個字係有啲串
標榜黃店唔代表唔係垃圾暴利黑店 on9仔先見黃就衝去食

利申只會避藍店食
冇人話係因為佢黃先食喎
而且未食過點知間嘢係點
咁都可以spin去黃藍再話人地食黃店係on9
讚左咁多句 多謝都無聲
節錄到對方好似有彈無讚咁
打卡餐廳唔係為左好食,係為左打卡架咋
呢位ching心水清
原來又係同一間老闆
中大paper and coffee唔係出名對啲客好有個性態度麻麻咩之前連登都有個post講
人如其名
香港廚例外
浸大都係一鳩樣
你係咪狗食開食屎改唔到口
日本榻榻米唔係咁樣 你有冇去過日本
吧台?完全鳩hea 冇吧台功能
香港餐廳用心就係哩個程度?日本老母都用心過佢 能力低又要夾硬開餐廳
店員背產地都背唔熟 哩個叫介紹?
平心而論, 條女自己發表下意見係無咩問題, 但佢走去tag 鳩間餐廳。

老細回應係串就串d, 間舖係佢開, 串下有咩問題? 又唔係屌9 個客。大家唔鐘意咪繼續唔好幫襯, 好少事, 小題大造。
target customer係d鍾意俾人串嘅客,總會有人幫襯
痴撚線 咩叫走去tag鳩間餐廳 間舖寫住唔比tag
唔tag佢其他人點知個食評寫緊邊間餐廳呀大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞