悄悄食堂乜你做飲食做到屌客都有既?

732 回覆
465 Like 74 Dislike
係,不過間餐廳自己屌返咪肉酸囉
咁幾多為之多呢傻閪。你呢d讀書少自我中心用自己價值衡量通街都係
其實好多日本餐廳啲漬物賣相同份量都好好多
prove?
其他人屌同間餐廳屌係兩回事喎,間餐廳公開咁屌好唔得體亦都畀其他人睇到佢唔接受任何負面意見
cls樓主同樓上嘅comment.
食物口味因人而異. 裝修風格呢樣嘢更因人而異.
永遠唔會fulfill到所有人嘅期望. 又話服務態度好食物都算ok擺得入口.轉頭公審人地😂 讚完又唔係有米芝蓮攞.我反而覺得幾好味幾靚.
順便代表設計業表達 受教了
認真,間野食物好唔掂
求其講尖沙咀間定食都好好多啦
睇佢餐牌, 係xxxx配漬青瓜

你咁寫跟住放兩塊瓜係真係好hea

一係唔好寫上餐牌講到係一道菜咁咪唔會比人話hea
第1間餐廳無屌,第2就算屌又有乜問題?唔明點解睇得自己咁重要姐
咁既然因人而異咁有人表達負面意見又唔可以接受⋯⋯
心地差
係自己ig寫食評都叫公審

2020 年啦有咩唔會放上網呀? 放上網就叫公審呀?
唔使你用腦,淨係用你隻閪眼睇下碟野幾肉酸先啦
個評語本身都唔多客氣
又話人裝修無detail位
間野有榻榻米 有吧台位
你可以覺得人地裝修唔靚
但唔好講到人地唔用心
讚人個炸雞juicy 但又話得個醬係用心煮
之前去食過一次
個店員會特登介紹下啲餸
好唔好食就好主觀
但點都稱唔上係hea
點解餐廳要單方面接受?咁點解樓主又唔可以接受餐廳回應?唔係對等喎
係咁上下啦下話
唔係既話醃青瓜你想點上菜比你
當然可以喇..唔通個廚師因為你食慣中菜話西餐難食轉行咩…食物唔乾淨或者服務態度差(澳牛攞埋呢樣做招牌添)先公審喇.
「受教了」咁都唔係屌都冇嘢好講

仲有,樓上已有人講,間餐廳之前都成日屌客,都唔係第一次。

當然,你可以話言論自由、可以話唔認同咪反駁,但咁樣只係顯得間餐廳唔大體,自己ig講到咁追求精神層次,轉過頭就喺story單單打打(唔用「屌」)啲客。做人(仲要做餐廳)冇公關食得屎
唔好係黃店就鳩衝(6)- 屯門咖啡 Kaleido 之唔準用兩枝叉
https://lih.kg/2437197
佢都有讚店員用心同好有禮貌喎
照你呢個邏輯 姐係如果一樣野fulfill唔到全部人嘅期望 咁就唔應該表達意見
咁你千其唔好批評政府啊 連食物都無得fulfill所有人期望 咁更加唔好講政策
神之邏輯
我地依家圍內打飛機ok
悄悄,Brewnote,唞唞(西九)每個月都屌幾次客架啦,密過月經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞