悄悄食堂乜你做飲食做到屌客都有既?

732 回覆
465 Like 74 Dislike
對付on9只可以低能啲 望見諒🙏🏻
我都係受教左
Vincent係個老細,亦即係paper n coffee 同brewnote老細(同一個人)
777有68萬個粉絲係咪有真係有68萬個粉絲?

間嘢有萬幾個follow 又係咪代表有萬幾個客?

好多人都鳩撳嫁渣,如果777有咁多支持者佢今日就唔洗咁神憎鬼厭啦

第一次見人除咗公眾人物之外咁認真對待ig啲follow
條女無講調味無講咩好咩唔好 淨係識講普通普通
我係老闆想改進 睇到加醃菜都黑人問號啦
覺得無問題咪keep住個態度囉, 洗撚上嚟同人拗話有禮貌
唔知~
我都係有果句講果句,希望你地唔好玻璃心碎.
間野老細係串過馬撚
咪又係一開頭搵堆kol media吹捧
裝修原材料都好有來頭好有態度咁
但你唔夠user friendly就本末倒置啦
最乞人憎係
人地批評=西客/ 唔識欣賞/ sync唔到

北角brew note啲店員都係超西
正常聲量傾計都俾人叫細聲
但自己班staff又圍威喂傾計
係咪被篤爆咗
希望你都唔好玻璃心啦
冷靜小小 唔好發老脾
執柒左佢啦屌你
希望呢度嘅午餐menu 可以加多一兩款式,醃菜真係好求其,可唔可以比啲誠意?

呢啲咪條女既意見囉 又扮睇唔到
同埋發現你已悄悄地幫手將個post 推到上熱門
我係老細就唔驚你班傻閪喇
聽日咪又係爆場
原來係你
鳩up既野有討論價值?俾你贏啦咁,10000個人應該有9999係dislike佢啦咁,祝佢早d執
人地比意見 岩聽咪睇下改唔改 唔岩聽味算
利申:難食既舖頭 好少返轉頭 黃店都係咁話
條傻鳩愈睇愈似間野d人

利申: 成日見老細係fb用真身account屌人屌客, d語氣好似
人地就係唔撚驚
可能人地都話覺得難食就過主啦,佢都唔care,聽日照爆場
慌無人去咩
咪講左我做design. 試下唔好屈同埋聽書ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞