悄悄食堂乜你做飲食做到屌客都有既?

732 回覆
465 Like 74 Dislike
咁簡單既單單打打都睇唔出,你似小學雞多啲喎
仲要覺得自己好醒個下先難頂
慳啲啦弱智仔講下又唔得 你估呢到193專區啊
食垃圾
我覺得你柒就話你柒理撚得你係度“單單打打”你自己講自己係度“單單打打”唔覺柒既咩?你覺得人地好醒又唔覺得自己柒,點攪呀,仲有覆快d啦,個腦運作咁撚慢架
你條廢柴值得我覆咁快咩?
係得你先咁上心
唔好以為推到1001就冇事先得架
到時開2架啦
開2我都繼續上黎當你玩具咁撚啦
人哋係港式日式餐
唔係日本餐
踢爛度門整返未
食過,d食物係幾好食,食嘅時候服務態度都好好
但就…閪在成日屌客

同埋佢post呢個Story之前嘅凌晨已經share過一次個食評,又係講d單單打打嘅嘢,但唔知點解第二朝就delete咗再post過。即係話佢前後share左兩次同一個食評,兩次都係單單打打咁
呢個腦細其下啲閪餐廳,就算好食到飛天我一間都唔會幫襯,唔識尊重人學咩人做服務業
poki夠做藝人做到屌fans啦,咪又係大把人當睇唔到
條友好搶口
真金白銀科水點解唔畀得意見??
人哋正正常常評論比你屌就得
啲睇唔過眼嘅人出聲就叫hater
唔撚識反省就收皮啦mon post Vincent
啱啦係我就唔忍香港西客,要屌到佢地聽話

直到好似大陸咁趕佢出門口

感覺條女既comment 仲串啵
其實佢係咪唔識講嘢 句句嘢都係想得罪人咁樣

最緊要條女講既嘢都係芝麻綠豆既嘢講到好大件事

得閒學下點講嘢 唔洗俾人屌
Btw 如果覺得間鋪有問題可以直接指出, 唔洗串柒柒咁 咩叫人俾d 誠意得唔得, 講真我睇落都覺條女comment 都un 眼.

純粹個人意見覺得條女垃圾, 希望佢接受批評改善.
我都係咁覺得 小學雞咁放上黎批鬥人
講真條女垃圾在先 我覺得已經好客氣
我覺得想佢好先比意見
想佢死既我唔會比意見仲會話好好食
講真條女咁串 俾我都串返佢 覺得間鋪算忍得
笑撚死
講真就算呢個post樓主話佢屌客
可能都只係有多幾個食過嘅人走黎認同
然後就慢慢沉
但係條弱智仔就真係冇改錯名
每次不斷喺度此地無銀
又係咁copy同一段嘢
感覺上好似望住隻狗激到紮紮跳咁
多得佢推起個post
而家呢間鋪越來越多人知佢串之外
仲更多多人知道間鋪啲人幾on9
講真 弱智仔你係咪老細?
呢十幾年出街食飯好多時都係背脊骨落,啲侍應衰到冇人有,仲要唔知自己衰,仲要話番你閪客
一個Po 十幾廿隻低級打手,最新果個係什麼鯊魚仔,人哋個女仔比錢幫襯完喺自己IG留食評唔撚得呀?咩叫個女仔垃圾在先?之前坐車經過見到呢間餐廳見到裝修幾特別都想幫襯下,而家見到咁嘅死人態度真係不了
老定實實 條女個食評都差到仆街啦
我係老細都會忍唔住明串佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞