點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
Sana
反而最唔中意mina 見到都唔開胃

Nayeon>sana=momo>志效>>>>>>定延>彩英(長髮)>tzyu>>>>>>>>>>>>>>>>>>mina=多腎

Nayeon>sana=momo>志效>>>>>>定延>彩英(長髮)>tzyu>>>>>>>>>>>>>>>>>>mina=多腎

我唔撚中意你啊點啊
今期定延同志效正左好撚多

Nayeon都係ooh ah同cheer up個陣最正

Momo個肩都好撚正啊屌你老母
Sana真係狐狸精附體 個眼神好似睇穿所有男人咁

唔好咁啦今次你個oppaya入面都好撚正嫁屌你

唔好咁啦今次你個oppaya入面都好撚正嫁屌你

僅次於定仔 第二個正既就係南妹
睇多啲綜藝就會開始鍾意佢

下 佢好假喎成日想搶分量 特登做埋啲小動作 反而越睇越唔鐘意
全部做哂我老婆唔洗爭
momo大婆
sana屌打哂全隊啦
mina塊面好撚膠
https://youtu.be/YvLJnsyUXHM

本身都唔係咁鐘意多賢
今日睇weekly idol時睇到哩段都覺得好正
但可能因為會揀idol既節目黎睇
之前EXID上去時 HANI都係用死左既表情動作 覺得有啲似抄佢
但後來個27揀左佢後 佢主動將啲肉俾其他隊友食 又覺得幾好人
對佢真係一時改觀 一時反感
Mina先最正
又內斂又無心計
Mina先最正
又內斂又無心計

呢個都agger
點睇都係彩瑛低質啲

彩英都低質 睇黎你仲未睇到佢既吸引力係邊
點睇都係彩瑛低質啲

彩英都低質 睇黎你仲未睇到佢既吸引力係邊

都係髮型影響姐 點會係低質
靚又唔見你地貼出黎養眼
又醜又樣衰貼出黎

人地係韓國好紅架

南妹
睇多啲綜藝就會開始鍾意佢

下 佢好假喎成日想搶分量 特登做埋啲小動作 反而越睇越唔鐘意

同感 16果陣已經覺佢性格麻麻 後來見佢出道之後好左都好感左d 不過近排d綜藝佢真係又唔好笑又有d假 但無可否認佢fans service做得幾好

嘩屌 忍唔住回post 好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞