點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
Post下定延妹同MINA先

利申:咁樣唔係黑粉喇掛

見到有人讚定延即刻上水

見到有人讚定延即刻上水

見到有人讚定延即刻上水

好撚樣衰

見到有人讚定延即刻上水

好撚樣衰

屌你老母

見到有人讚定延即刻上水

見到有人讚定延即刻上水

好撚樣衰

屌你老母

見到有人讚定延即刻上水

好撚樣衰

屌你老母

不知幾靚

見到有人讚定延即刻上水

好撚樣衰

屌你老母

不知幾靚

好似弱智
反而最唔中意mina 見到都唔開胃

Nayeon>sana=momo>志效>>>>>>定延>彩英(長髮)>tzyu>>>>>>>>>>>>>>>>>>mina=多腎

Mina 同其他人格格不入咁
又呆……

次次志效出場台下都有歡呼
我真係睇唔透

見到有人讚定延即刻上水

好撚樣衰

屌你老母

不知幾靚

好似弱智

未追晒post 不過nayeon個格真係衰 之前sixteen嗰陣勁睇唔起子瑜覺得自己最好咁

仲有恥笑sana

呢樣未聽過

我都覺得𤥶璉好有攻心計 女人嘅直覺

個樣又假
睇得出佢好高傲

原來咁多人有同感,其實真係相由心生,個人點個樣係睇得岀,又唔見其他member令人有呢種感覺

包括在節目中制止多賢食物不要挑著吃 、以手肘輕碰彩瑛要她微笑 、好像都會讓人有意無意地覺得娜璉在強迫妹妹們

哇呢個山東婆黎? 長髮正咁多

未追晒post 不過nayeon個格真係衰 之前sixteen嗰陣勁睇唔起子瑜覺得自己最好咁

仲有恥笑sana

呢樣未聽過

個樣又假
睇得出佢好高傲

原來咁多人有同感,其實真係相由心生,個人點個樣係睇得岀,又唔見其他member令人有呢種感覺

包括在節目中制止多賢食物不要挑著吃 、以手肘輕碰彩瑛要她微笑 、好像都會讓人有意無意地覺得娜璉在強迫妹妹們

志效先係大山婆

仲有恥笑sana

呢樣未聽過

個樣又假
睇得出佢好高傲

志效先係大山婆

點解叫大山婆

好撚樣衰

屌你老母

不知幾靚

好似弱智

弱撚智

個樣又假
睇得出佢好高傲

志效先係大山婆

點解叫大山婆

睇佢最新個集weekly idol 你就知點解

睇錯做twins

2017仲睇錯twins
https://youtu.be/YvLJnsyUXHM

本身都唔係咁鐘意多賢
今日睇weekly idol時睇到哩段都覺得好正
但可能因為會揀idol既節目黎睇
之前EXID上去時 HANI都係用死左既表情動作 覺得有啲似抄佢
但後來個27揀左佢後 佢主動將啲肉俾其他隊友食 又覺得幾好人
對佢真係一時改觀 一時反感

坦白講,一見佢同子瑜玩遊戲估生字,就走去問前一個隊,唔理同隊隊友就覺得冇好感
https://youtu.be/YvLJnsyUXHM

本身都唔係咁鐘意多賢
今日睇weekly idol時睇到哩段都覺得好正
但可能因為會揀idol既節目黎睇
之前EXID上去時 HANI都係用死左既表情動作 覺得有啲似抄佢
但後來個27揀左佢後 佢主動將啲肉俾其他隊友食 又覺得幾好人
對佢真係一時改觀 一時反感

坦白講,一見佢同子瑜玩遊戲估生字,就走去問前一個隊,唔理同隊隊友就覺得冇好感

玩到後面己經唔係一傳一啦 根本就係夾硬送大禮 jyp呢招犀利

定延多賢真係唔靚
唔化妝好奇怪
睇落momo mina最冇分別

定延多賢真係唔靚
唔化妝好奇怪

多賢無乜分別呀都

定延多賢真係唔靚
唔化妝好奇怪

多賢無乜分別呀都

都係咁樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞