點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
人無完美 子瑜對腳我睇idol都覺得陰公 其他8個都正常腳 不過仍然好正
人無完美 子瑜對腳我睇idol都覺得陰公 其他8個都正常腳 不過仍然好正

奇怪平時台妹有樣有腳 子瑜唔係
好勵志窩
證明係韓國唔靠潛規則都可以上到位
JYP好波
Nayeon除左個鼻 其他都應該係真

講樣真係好頂級 一笑傾哂城果種啦 係出面d人講到旺角大把又乜乜乜 所以腳粗又算啦 起碼唔係兩節都粗嘛

佢個鼻有咩問題 又唔係高 鼻頭都少少大同平常人差唔多

睇番佢以前啲相
2個鼻黎

就係睇左好多張都唔覺 而且JYP 比佢地整容咩

講樣真係好頂級 一笑傾哂城果種啦 係出面d人講到旺角大把又乜乜乜 所以腳粗又算啦 起碼唔係兩節都粗嘛

其實子瑜個樣好悶 中上未到頂級
反而mina我先覺得twice最靚
講頂級都未到

睇番佢以前啲相
2個鼻黎

有呀 上次sandara park死撐佢冇整
我都拎過一次出黎睇
娜璉個鼻好似楊千嬅咁起折 鼻本來由眼開始高
兒家冇左折 鼻由眉心開始高
仲有佢係twice面最膠一位 因為櫻花組同子瑜好自然 就睇得出
咁全隊黎講都天然嘅 好過其他女團

睇番佢以前啲相
2個鼻黎

jyp唔出錢/唔借錢比佢地整姐
吳君如個頭都冇問準jyp啦
所以我諗jyp呢方面冇乜監管
“鷹鉤鼻(出道前) - >朝天鼻(出道前,GOT7 mv) - >她試圖再次把東西放在她的鼻尖,但她的鼻子上翹尚未完全固定(十六歲修改她的鼻子)

原來佢都整過好多次個鼻

睇番佢以前啲相
2個鼻黎

我都拎過一次出黎睇
仲有佢係twice面最膠一位 因為櫻花組同子瑜好自然 就睇得出

左邊係未整?

志效a字膊,同埋塊面同條頸寬度差唔多先睇落咁大份

利申:鳩估

子瑜對粗真係又粗又短 佢咁高 同志效對腳差不多

所以咪好傻

睇番佢以前啲相
2個鼻黎

我都拎過一次出黎睇

睇睇下佢眼袋同以前都唔同左
兒家脹卜卜 整左卧蠶

志效a字膊,同埋塊面同條頸寬度差唔多先睇落咁大份

利申:鳩估

子瑜對粗真係又粗又短 佢咁高 同志效對腳差不多

所以子瑜對我黎講只係霎眼嬌 加上身材、技能一般
櫻花組又活潑又可愛 仲要淫賤 成日都搶到鏡

睇番佢以前啲相
2個鼻黎

我都拎過一次出黎睇

睇睇下佢眼袋同以前都唔同左
兒家脹卜卜 整左卧蠶

有冇相睇睇
所以咪要整到一樣 眼大面尖鼻高囉

典型韓國人樣

咁韓國人唔整容黎講 佢算ok
但唔係靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞