點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike

非黑粉.....但真心講句佢係唔靚

嚇死人

非黑粉.....但真心講句佢係唔靚

成日覺得佢個性格唔好
彩瑛仲樣衰過佢

幾可愛
之前line live果到 有一段係要由隊員介紹其他隊員
到nayeon比人介紹緊果時 佢個樣好似暗示緊叫人講得好啲 唔係番到去你就死緊

極度懷疑周子瑜會唔會磨爛褲
女團黎講佢地身型真係女柒
到nayeon比人介紹緊果時 佢個樣好似暗示緊叫人講得好啲 唔係番到去你就死緊

附圖

附圖

咁你又唔好咁講,係現實中比fd介紹自己個時都會有啲「你同我講好啲呀 」既樣比個fd睇

好八婆格

利申係飯 但揾人話我知到底佢邊度靚

吊你老未 幾多日無訓過覺先可以變到咁殘
又話整左個卧蠶,去左邊 黑色個撻?
個鼻原來叫整左容 咁應該係失敗左

On9 JYP 咩都叫人要真 真撚到咁撚殘出街都唔使化妝無曬形象

佢有次v live素顏啲fans唔認得佢
仲叫佢化返個妝先上鏡

呢張係咪叫水腫
仆街食緊飯睇差啲嘔返出黎
同埋佢好似成日黑面
不過佢都幾照顧其他人嘅
不過佢都幾照顧其他人嘅

多賢?

Nayeon呀
利申 唔鐘意dy

最唔鐘意娜璉 冇解
多腎都幾可愛啊

Agger 娜璉好bitch

我都agger 睇sixteen真係覺得佢好bitch

Very bitch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞