點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
點睇都係彩瑛低質啲

彩英都低質 睇黎你仲未睇到佢既吸引力係邊

都係髮型影響姐 點會係低質

短頭髮唔係問題,剪君如頭真係好離譜
stylist係咪玩鳩佢
唔靚

佢仲要以為自己好撚得意 我屌

個樣真係7到爆
Nayeon no.1

嘩屌 忍唔住回post 好撚正

今集之後覺得佢好可愛
點睇都係彩瑛低質啲

我屌你老母啊
子瑜 oppa無懈可擊

嘩屌 忍唔住回post 好撚正

今集之後覺得佢好可愛

男人婆留番長少少個頭即刻得意番
比正評個title twice真係不了
比返個like sana同定廷先今次係唔錯嘅 但歌就真係。。。
sana最正最索

但全隊最姣最bitch最扮撚哂蟹就係佢
姣閪
sana最正最索

姣閪

吓啲人唔知話佢單純又傻嘅咩 睇咩會知
利申唔熟twice
佢依啲先係正宗韓妹樣
最柒係彩瑛
同埋twice成隊好多人都豬左好多
彩瑛最豬
mina勁殘
睇weekly idol志效又肥左個size同個眼尾紋深加長到
多腎就冇左之前唯一嘅cute feel 本身又唔係靚

邊撚度豬呀?
長髮look正到個個都想佢轉做長髮
就當你話各花入各眼,你可以排彩瑛係第8但係佢無可能樣衰得過多腎囉
子瑜都唔算好靚啫
最柒係彩瑛
彩瑛最豬
mina勁殘
睇weekly idol志效又肥左個size同個眼尾紋深加長到

邊撚度豬呀?
就當你話各花入各眼,你可以排彩瑛係第8但係佢無可能樣衰得過多腎囉

志效已經比以前瘦超級多,依家都叫正常
咁樣都叫肥咗個size,瘦到成碌竹咁先叫瘦?
利申非once
最柒係彩瑛
彩瑛最豬
mina勁殘

邊撚度豬呀?

志效已經比以前瘦超級多,依家都叫正常
咁樣都叫肥咗個size,瘦到成碌竹咁先叫瘦?
利申非once

唔係佢個身嘅問題
係佢成個樣睇落肥同腫
面脹 蘋果肌大 眼又大
仲成日戴混血con 睇落好肥膩
sana最正最索

姣閪

利申唔熟twice

傻娜喎
日本line Momo至正
sana最正最索

姣閪

利申唔熟twice

傻娜喎

twice 就係贏係玩人設玩到出神入化
sana momo 真係貫徹到傻傻地形象比人睇
呢個年代仲玩綜藝感out 晒la

南妹

好撚正
點睇都係彩瑛低質啲

彩英都低質 睇黎你仲未睇到佢既吸引力係邊

都係髮型影響姐 點會係低質

短頭髮唔係問題,剪君如頭真係好離譜
stylist係咪玩鳩佢

長頭髮幾靚
只少好過大山婆
sana最正最索

姣閪

利申唔熟twice

傻娜喎

twice 就係贏係玩人設玩到出神入化
sana momo 真係貫徹到傻傻地形象比人睇
呢個年代仲玩綜藝感out 晒la

連登反韓d人一時又話所有女團一樣樣
一時又話邊個邊個係團入面最樣衰
到底係一時一樣定係自打嘴巴

冇錯連登係一個人黎
成個韓國d人都柒架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞