點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
Na Yeon 屌打全世界
不過其實Mina 係賢妻型,momo 就gfable

大板牙
最柒係彩瑛
同埋twice成隊好多人都豬左好多
彩瑛最豬
mina勁殘
睇weekly idol志效又肥左個size同個眼尾紋深加長到
多腎就冇左之前唯一嘅cute feel 本身又唔係靚

邊撚度豬呀?
長髮look正到個個都想佢轉做長髮
就當你話各花入各眼,你可以排彩瑛係第8但係佢無可能樣衰得過多腎囉

志效已經比以前瘦超級多,依家都叫正常
咁樣都叫肥咗個size,瘦到成碌竹咁先叫瘦?
利申非once

咪玩啦
佢都叫正常
你眼中佢叫正常嘅話 咁其他8個個個都瘦到竹啦

我就係見到呢到先嚇親

呢件真係好撚肥
睇weekly idol 呢幕嚇撚死,成個c9 咁
欣宜身形都可以做idol.....

咁都叫欣宜身形 我覺得佢係少肥炸喎
就算肥都有排去到欣宜level啦下話
利申 唔撚係once

佢唔係肥 係肌肉型大隻
最難減個隻 dna問題
點睇都係彩瑛低質啲

彩英都低質 睇黎你仲未睇到佢既吸引力係邊

都係髮型影響姐 點會係低質

短頭髮唔係問題,剪君如頭真係好離譜
stylist係咪玩鳩佢

好似係佢自己私底下走去剪
先斬後奏
JYP知道後下令話 唔知以後唔俾剪定剪前要問左先

正常idol乜野冇決策權 唔雪佢好彩
Na Yeon 屌打全世界
不過其實Mina 係賢妻型,momo 就gfable

大板牙

Nayeon no1
sana最正最索

但全隊最姣最bitch最扮撚哂蟹就係佢
姣閪

吓啲人唔知話佢單純又傻嘅咩 睇咩會知
利申唔熟twice

傻娜喎
日本line Momo至正

twice 就係贏係玩人設玩到出神入化
sana momo 真係貫徹到傻傻地形象比人睇
呢個年代仲玩綜藝感out 晒la

咁都俾你講到

Momo都冇咁假 sana真係好扮野

有時係到諗如果momo個形象都係扮出嚟 佢仲扮得咁自然嘅話 真係好恐怖 我會好失望

如果真係咁 真係影后級
同意
點睇都係彩瑛低質啲

先斬後奏

Jyp點敢因爲剪個頭髮就雪佢 twice紅到咁 第時都靠佢地 雖然佢剪左頭髮好多人話樣衰左 但佢剪完之後好似人氣仲反而高左

傻娜係真傻加on9姐

點會扮野

momo天然呆嘛,冇計

sana同nayeon好姣好造作好假好八婆

Sana真係姣 好撚正

Nayeon點會好造作啊

認同 sana係真姣 不過好撚正 真係吸引

sana
momo就堅似on9
mina就似真日本妹

Momo係真on9

Momo好撚cute Twice bang

鐘意Momo個種傻
唔知點解覺得Sana 傻 可愛個啲有啲假
點睇都係彩瑛低質啲

先斬後奏

Jyp點敢因爲剪個頭髮就雪佢 twice紅到咁 第時都靠佢地 雖然佢剪左頭髮好多人話樣衰左 但佢剪完之後好似人氣仲反而高左

點解樣衰左人氣反而會高嘅

先斬後奏

有話題囉
剪完頭髮立即上熱門搜尋
收皮啦屌你老母
momo跳舞個樣好正
其實我覺得多腎唔錯喎
收皮啦屌你老母

你個名
唔好話邊個正啦
大家都係做左啲野先做到藝人

做你老母
樓豬ho ball
得佢會做d醜人角色 其他幾個都唔會做 算係咁啦
其實我覺得各有所好 自已中意咪得
唔好話邊個正啦

做你老母

多賢超可愛囉
又白又有星味
我最鐘意佢

只可觀賞呀
點睇都係彩瑛低質啲

先斬後奏

愈樣衰人氣愈高 mina好慘
之前覺得隊長一般 依家靚到癡線
唔好話邊個正啦

做你老母

瑜你老母 momo最撚正呀
其實佢幾可愛架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞