點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
Once仲有面淨 唔掛得唔見曬

最樣衰係娜鏈

反而我覺得係定延

定延轉髮形一定好撚正

定延正左好多
彩瑛仲樣衰過佢

有冇相睇睇

呢張睇到 而且佢地live 娜璉個眼袋唔知化妝加成 卧蠶突起左 成日覺得好腫 佢面有肉 搞到成塊面好腫咁
左面張相都有化妝 眼袋佢天生唔腫 都冇乜卧蠶

但要撐你可以話左邊張相咁矇 冇說服力既

我呢張學生相既佢應該比你個張更加後生 但個鼻都係同而家咁

上面側面個張相又個鼻勾都出晒黎 只係兒家整走左
娜璉本身唔醜樣既 細執姐
只係擔心佢愈整愈多 變到面癱

講真話佢整都係得呢一兩張相,我睇過好多張比你呢張更後生既都有 而且你個張燈光同皮膚都勁黑,右面個張而家既時期咁白,你應該都知道咁黑同咁白影出來既差別 而且俗語都有講一白遮三醜

利申:twice 入面最無好感娜蓮,唔鍾意性格咁嘈既女仔

咁其實有晒証據你都可以唔信既
卧蠶個啲都可以當我亂噏既
個鼻天生既 佢天生有個勾 而你攞出黎啲相全部都冇側面睇 又點証明佢冇呢?拎佢再細個啲相出黎 咪同baby拎自己未戒奶啲相証明自己純天然一樣

我個張相係d未戒奶或者小學相咩?我已經特登搵張中學時期同較近期又後生過你個張既相來比較
佢唔通會正常鼻然後整鷹鼻跟住又整返正常鼻

講左 你個啲全部正面+三七面睇唔到佢以前有冇勾鼻
而得兩張圖睇清楚光線見到佢個勾
明眼人睇到佢有冇整啦

最樣衰係娜鏈

反而我覺得係定延

定延轉髮形一定好撚正

定延正左好多

由knock knock開始靚
其實娜璉叫最all-rounded 架喇
娜璉可唔可以退團
膠樣

我呢張學生相既佢應該比你個張更加後生 但個鼻都係同而家咁

講真話佢整都係得呢一兩張相,我睇過好多張比你呢張更後生既都有 而且你個張燈光同皮膚都勁黑,右面個張而家既時期咁白,你應該都知道咁黑同咁白影出來既差別 而且俗語都有講一白遮三醜

個鼻天生既 佢天生有個勾 而你攞出黎啲相全部都冇側面睇 又點証明佢冇呢?拎佢再細個啲相出黎 咪同baby拎自己未戒奶啲相証明自己純天然一樣

我個張相係d未戒奶或者小學相咩?我已經特登搵張中學時期同較近期又後生過你個張既相來比較

明眼人睇到佢有冇整啦

人地係都要話冇整拎啲正面相出黎護主都冇計

你估搵張以前既相仲要要求一定要側面既相咁容易咩 有無人放過出來我都唔知(正常影人都唔會咁側影)懶撚緊係講得易 倒轉你都可以用你講有整既正面同而家既比較 如果有整容正面同側面睇都有分別架 唔通整容係為左比人睇個側面先整?咁唔邏輯

最樣衰係娜鏈

反而我覺得係定延

定延轉髮形一定好撚正

定延正左好多

個鼻

最樣衰係娜鏈

反而我覺得係定延

定延轉髮形一定好撚正

定延正左好多

個鼻

quote唔到果2張相既我指娜鏈

反而定延男仔頭靚過哂其他member喎

明眼人睇到佢有冇整啦

你估搵張以前既相仲要要求一定要側面既相咁容易咩 有無人放過出來我都唔知(正常影人都唔會咁側影)懶撚緊係講得易 倒轉你都可以用你講有整既正面同而家既比較 如果有整容正面同側面睇都有分別架 唔通整容係為左比人睇個側面先整?咁唔邏輯

唔合邏輯係你 佢整都係為左成個樣都靚 合乎韓國人眼中既靚 多人中意姐
而唔係特登比人睇個側面而整個鼻
佢去表演就一定會有人影相 影中佢側面 有記錄網上
到到兒家出道 拎出黎比較佢係有分別
而你都拎唔出你指佢冇整容側面既証據 都係事實
你個啲相只可以睇到佢條眉唔同左囉

反而我覺得係定延

定延轉髮形一定好撚正

定延正左好多

個鼻

娜鏈打蘋果肌&假鼻
反而定延我覺得潛力股黎
今次cb 個look 唔錯

唔好咁啦 有啲唔係娜璉粉絲既粉絲會接受唔到你地話佢整容架

定延轉髮形一定好撚正

定延正左好多

個鼻

娜鏈打蘋果肌&假鼻
反而定延我覺得潛力股黎

定延轉髮形一定好撚正

定延正左好多

個鼻

娜鏈打蘋果肌&假鼻
反而定延我覺得潛力股黎

我覺得微整係冇乜野嘅 唔好整到好似某女團咁勁就得啦

明眼人睇到佢有冇整啦

唔合邏輯係你 佢整都係為左成個樣都靚 合乎韓國人眼中既靚 多人中意姐
而唔係特登比人睇個側面而整個鼻
佢去表演就一定會有人影相 影中佢側面 有記錄網上
到到兒家出道 拎出黎比較佢係有分別
而你都拎唔出你指佢冇整容側面既証據 都係事實
你個啲相只可以睇到佢條眉唔同左囉

你好衰嫁
明明就係燈光問題
我女神係唔會整容

你好衰
人地整左都話人無整

定延正左好多

個鼻

娜鏈打蘋果肌&假鼻
反而定延我覺得潛力股黎

以佢兒家開始膠面程度 你好難估佢會唔會走火入魔

個鼻

娜鏈打蘋果肌&假鼻
反而定延我覺得潛力股黎

娜璉唔會整容嫁
燈光問題

一定係燈光+角度問題,你班twice anti唔識野就唔好出聲啦

定延正左好多

個鼻

娜鏈打蘋果肌&假鼻
反而定延我覺得潛力股黎

吊你唔好提其他團

娜璉唔會整容嫁
燈光問題

一定係燈光+角度問題,你班twice anti唔識野就唔好出聲啦

佢好似係韓國人,整容思想根深蒂固
定延真人靚過上鏡好多

利申:frd講 ,佢未睇演唱會前 成日話佢男人婆,而家轉迷佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞