點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
其實佢幾可愛架

我都覺
其實佢幾可愛架

我都覺

雖然佢樣唔太ok 但搞笑可愛真係唔差既

嘩屌 忍唔住回post 好撚正

正到
求Nayeon j圖
定延會唔會樣衰d
求Nayeon j圖
多腎望望寸會順眼左
但唔係靚囉
gf 個有一個都特別普通
Na Yeon 屌打全世界
不過其實Mina 係賢妻型,momo 就gfable

大板牙

Nayeon no1

兔仔牙不得了
呢個真

明明成隊個個樣都唔差 一見到佢真係打個突

竟然唔係話大山婆

隊長? 正咗好多喎

唔好誤會 我好奇姐
利申:fans
Na Yeon 屌打全世界
不過其實Mina 係賢妻型,momo 就gfable

大板牙

Nayeon no1

兔仔牙不得了

吓啲人唔知話佢單純又傻嘅咩 睇咩會知
利申唔熟twice

傻娜喎
日本line Momo至正

twice 就係贏係玩人設玩到出神入化
sana momo 真係貫徹到傻傻地形象比人睇
呢個年代仲玩綜藝感out 晒la

咁都俾你講到

Momo都冇咁假 sana真係好扮野

傻娜係真傻加on9姐

點會扮野

momo天然呆嘛,冇計

sana同nayeon好姣好造作好假好八婆

agger

傻娜喎
日本line Momo至正

twice 就係贏係玩人設玩到出神入化
sana momo 真係貫徹到傻傻地形象比人睇
呢個年代仲玩綜藝感out 晒la

咁都俾你講到

Momo都冇咁假 sana真係好扮野

傻娜係真傻加on9姐

點會扮野

momo天然呆嘛,冇計

sana同nayeon好姣好造作好假好八婆

agger

Nayeon有幾造作
男人婆先正
對腳
留意左彩瑛一排 覺得佢跳舞好撚hea
留意左彩瑛一排 覺得佢跳舞好撚hea

佢跳舞的確比其他人hea 淨係有鏡頭個時會跳好D 其他邊邊位時間就hea跳

都係髮型影響姐 點會係低質

短頭髮唔係問題,剪君如頭真係好離譜
stylist係咪玩鳩佢

好似係佢自己私底下走去剪
先斬後奏
JYP知道後下令話 唔知以後唔俾剪定剪前要問左先

正常idol乜野冇決策權 唔雪佢好彩

Jyp點敢因爲剪個頭髮就雪佢 twice紅到咁 第時都靠佢地 雖然佢剪左頭髮好多人話樣衰左 但佢剪完之後好似人氣仲反而高左

點解樣衰左人氣反而會高嘅

愈樣衰人氣愈高 mina好慘

因為mina太悶蛋
下 多賢個樣好有自己氣質喎 唔係整容大眼樣

應該係 唔係整容仲要單眼皮但都大眼

都係柒
多腎跳舞唔標青 rap又唔夠彩英黎
唔明點解會比佢出道 可能夠假
btw認同nayeon好假 唔係close up佢果陣成日黑面

其實當年sixteen 出道既人 都係頭8名投票出黎既人 即係人氣比較好既成員 除左momo

Nayeon 只不過唔出聲既時候比較串
多腎跳舞唔標青 rap又唔夠彩英黎
唔明點解會比佢出道 可能夠假
btw認同nayeon好假 唔係close up佢果陣成日黑面

其實當年sixteen 出道既人 都係頭8名投票出黎既人 即係人氣比較好既成員 除左momo

Nayeon 只不過唔出聲既時候比較串

應該係夠真

嘩屌 忍唔住回post 好撚正

正到

吊打其他成員

唔靚 單眼皮既女仔來講佢幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞