點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
Nayeon 比我感覺係平時密集式練舞練到唔開心,所以成日想整古做怪去搵返啲樂趣

Momo 就呆下呆下咁,佢成日比Nayeon 篤匀全身都淨係識對住佢傻笑,好可愛
最唔中意定廷,而且覺得𤥶璉個感覺好腹黑

唔知點解感覺𤥶璉就係會恰人好驕傲個種人,總知唔係鏡頭前咁天真爛漫活潑啦 sana唔使講啦造作到岀面,做d咩表情動作語氣都設計定咁
所以咪要整到一樣 眼大面尖鼻高囉

唔知點解感覺𤥶璉就係會恰人好驕傲個種人,總知唔係鏡頭前咁天真爛漫活潑啦 sana唔使講啦造作到岀面,做d咩表情動作語氣都設計定咁

未追晒post 不過nayeon個格真係衰 之前sixteen嗰陣勁睇唔起了瑜 覺得自己最好咁

未追晒post 不過nayeon個格真係衰 之前sixteen嗰陣勁睇唔起了瑜 覺得自己最好咁

子瑜
志效其實五官真心靚 眼大大瓜子面 有mix既感覺 不過有人唔覺佢唔特出都唔緊要 不過未至於樣衰掛
多賢真係 成日博出位扮搞笑 好煩

有咁既事咩

有咁既事咩

咁你對住個堆實力明顯差過你既人 你自己都有自信啦

有咁既事咩

但佢講到係睇唔起 唔係好覺有

有咁既事咩

但佢講到係睇唔起 唔係好覺有

平時練習又見開個啲人 知佢地咩料 心裡有個底自己一定出到道姐
Mina 真係殘左好多

呢排病,冇計。
希望快啲好番。
點睇都係彩瑛低質啲

彩英都低質 睇黎你仲未睇到佢既吸引力係邊

都係髮型影響姐 點會係低質

短頭髮唔係問題,剪君如頭真係好離譜
stylist係咪玩鳩佢

好似係佢自己私底下走去剪
先斬後奏
JYP知道後下令話 唔知以後唔俾剪定剪前要問左先

正常idol乜野冇決策權 唔雪佢好彩

其實髮型形象呢啲應該要公司 approve... 自己決定長變短髮真係有少少離奇。
除非...
點睇都係彩瑛低質啲

彩英都低質 睇黎你仲未睇到佢既吸引力係邊

都係髮型影響姐 點會係低質

短頭髮唔係問題,剪君如頭真係好離譜
stylist係咪玩鳩佢

好似係佢自己私底下走去剪
先斬後奏
JYP知道後下令話 唔知以後唔俾剪定剪前要問左先

正常idol乜野冇決策權 唔雪佢好彩

其實髮型形象呢啲應該要公司 approve... 自己決定長變短髮真係有少少離奇。
除非...

佢短頭髮不知幾多變 話佢君如頭果啲真係
左右界 中分 曲髮已經好多唔同髮型
momo最正

本身睇完出道歌覺得佢好正,跳舞好型

之後睇佢傻傻地咁真你好正呀嗚呀

跳舞同平時個反差好大,好正

https://www.youtube.com/watch?v=_mFJUCgowVg
Nayeon 平時癲癲下,不過其實真係大家姐嚟

https://www.youtube.com/watch?v=igwGdxz20gc
Sana 有啲人係覺姣,但係其實堅 cute

https://www.youtube.com/watch?v=bAk8tRdk2eI
Mina 真係好 gfable 同好賢妻...

志效真係瘦左好撚多

志效真係瘦左好撚多

志效a字膊,同埋塊面同條頸寬度差唔多先睇落咁大份

利申:鳩估

其實比之前sixteen瘦左好撚多
不過塊面大呢樣觀感望落去就肥
韓國個邊好心強制禁止佢入藝能界啦仆街咁柒咁撚影響市容

未追晒post 不過nayeon個格真係衰 之前sixteen嗰陣勁睇唔起子瑜覺得自己最好咁

仲有恥笑sana

志效a字膊,同埋塊面同條頸寬度差唔多先睇落咁大份

利申:鳩估

子瑜對粗真係又粗又短 佢咁高 同志效對腳差不多

未追晒post 不過nayeon個格真係衰 之前sixteen嗰陣勁睇唔起子瑜覺得自己最好咁

仲有恥笑sana

呢樣未聽過

仲有恥笑sana

呢樣未聽過

我都覺得𤥶璉好有攻心計 女人嘅直覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞