點解Twice個多賢咁樣衰?

577 回覆
296 Like 138 Dislike
同IOI個攝位怪一樣咁篤眼篤鼻

利申係飯 但揾人話我知到底佢邊度靚

駁唔到

最樣衰係娜鏈

反而我覺得係定延

定延轉髮形一定好撚正

轉左啦 而家堅可愛

吊你老未 幾多日無訓過覺先可以變到咁殘
又話整左個卧蠶,去左邊 黑色個撻?
個鼻原來叫整左容 咁應該係失敗左
多賢有時睇睇下係幾可愛嘅
但nayeon同Mina 真係不了
Nayeon 個鼻
Mina就成個臭雞ashly咁樣

你就臭雞
其實我覺得果個定延如果留長頭髮嘅話應該唔錯,短頭髮真係唔啱佢,快d叫佢留長頭髮啦
其實我覺得果個定延如果留長頭髮嘅話應該唔錯,短頭髮真係唔啱佢,快d叫佢留長頭髮啦

宜家幾好喎

短好過長

On9 JYP 咩都叫人要真 真撚到咁撚殘出街都唔使化妝無曬形象

On9 JYP 咩都叫人要真 真撚到咁撚殘出街都唔使化妝無曬形象

佢有次v live素顏啲fans唔認得佢
仲叫佢化返個妝先上鏡

宜家幾好喎

短好過長

長短都靚
次次講twice既post都咁多人留言

仲叫佢化返個妝先上鏡

反而個次係無畫眉條眉無左一半先出事 但個樣都仲叫正 呢張真係精盡人亡咁既款 咁撚樣都仲可以去開con 唔使入廠
成隊人都樣衰到仆街
笑死人咩
人地邊有整容

整左都咁樣衰就快撚d收皮啦

仲叫佢化返個妝先上鏡

哇,原來啲皮膚咁黃嘅
睇黎平時好厚粉

真係好厚 D黑粉
次次講twice既post都咁多人留言

係恥笑twice

仲叫佢化返個妝先上鏡

哇,原來啲皮膚咁黃嘅
睇黎平時好厚粉

真係好厚 D黑粉

狗也不屌
最唔中意定廷,而且覺得𤥶璉個感覺好腹黑

唔知點解感覺𤥶璉就係會恰人好驕傲個種人,總知唔係鏡頭前咁天真爛漫活潑啦 sana唔使講啦造作到岀面,做d咩表情動作語氣都設計定咁

未追晒post 不過nayeon個格真係衰 之前sixteen嗰陣勁睇唔起子瑜覺得自己最好咁

仲有恥笑sana

呢樣未聽過

我都覺得𤥶璉好有攻心計 女人嘅直覺

個樣又假
睇得出佢好高傲

原來咁多人有同感,其實真係相由心生,個人點個樣係睇得岀,又唔見其他member令人有呢種感覺

非黑粉.....但真心講句佢係唔靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞