(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
有啲難 班crew咁撚弱智 長釣長有
明明牙水自稱holo反抗軍,時乃空仲話佢係敵人
阿火真係好女仔
都唔駛crew入黎挑
你睇下隻中華姬日日都突破下限
你見過咩Crew係唔弱智
呢個post大家冇分高低資深
唔岩聽就要屌 引戰定駡戰都冇問題
我自己就冇再入去孝子post睇
我始終覺得繼續睇唔清事實發展繼續睇V都冇意思
唔容許討論 咁同NGA有咩分別
我地呢到起碼都會包容crew同佢溝通
失去做支那專屬V的夢想
miko 有情有義
會長畢業 同鐘意睇miko佢地好矛盾
其實我想話呢
夸夸唔係政治冷感...佢就係識同知咩事...
Copy過黎

無聊整理一下 為甚麼夸黑那麼多好了
1.第一屆馬車杯贏了後 你狐不甘心輸了哭出來 阿夸直接在頒獎直播上說那把獎盃頒給你好了 以及 我還是不要參加好了的幹話
後續 第二屆被團長最後的烏龜撞飛 勇奪第二
然後自己在實況上哭了

紅字有無source我睇唔覺有
https://www.youtube.com/watch?v=opSgFJZ3Zf8
(太長,仲睇緊)
其實mea仲慘過中華聖女
holo唔紅果陣 水成日痴撚住mea開台 係到賣百合營業
到後面holo紅左 就驚mea影響佢形象 係youtube完全唔理佢
淨係開b限先一齊 後尾直頭完全冇合作過

龍心事件果陣 mea個演唱會原本叫左aqua做嘉賓 但知佢上唔到黎
就話好唔開心 又話見到好多中文留言好有惡意 令佢驚左中文
結果自己都比中國人炎上埋

而家mea係中國過撚晒氣 youtube又唔紅 淨係日日開歌回r下生活費
原來一早有不和
好朋友買左臭西水生日set
我而家都唔知俾咩反應好
學緊中國特式社會主義

crew:水就是不會分對錯
懷疑佢高級黑
呢種得一種聲音
很難不聯想起中國.......

呢個精警
所以可以自比一方通行 將星姐貶為上條當麻
智商無下限 一啲專重都冇
其實幾屌 龍心比人搞足一年都唔出聲
而家多左dislike即刻開炮
三期都係好女仔
你通靈
不可能不可能
阿火只有唯一一個缺點
但我唔會講
牙水話要唱十首(真通靈
慶祝復活
當爛夸係朋友嘅人俾背刺是常識吧
琴日mea 同舞元,犬山,うい合作真係好感動
搵翻正常人埋堆做歸宿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞