(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
615a更新版
數返邊啲人曾經同營運有衝突
時乃空:youtube會員入會費唔俾set最低價
星街:營運開出過份條件,本人冇講明詳細原因,不過有link

https://youtu.be/WHjjhycuAHk

兔:bam橋,但係有人有特權
貓:480p 斷線3D live
梅露:性騷擾
鴨:成個兩周年3d live冇咗
船長:100萬紀念3D live冇咗
露:一直要求上小劇場,但一直都冇機會上
露:露本人話營運唔俾佢bloom唱自己首Original
心:人格戰爭被ban,EN0被ban
towa:一週年live拖咗幾個月
Gura:被逼OT,同ame一齊見到條tweet先知要開直播(manager問題)
Ame:被逼OT,同gura一齊見到條tweet先知要開直播(manager問題)

大家有料可以再補充
可可畢業
粽子獨角獸
peko miko 傳不和
sc 頭三都出晒事 下個喺咪到船長
夸寶幾時去死
因為除咗牙水有超然地位之外營運對其他人都一樣咁閪
所以檯面上暫時應該得EN禁令同埋管理權限兩件事睇得到
有咩想加可以再補充
一早話逐個逐個殺推夸上世一
615b更新版
數返邊啲人曾經同營運有衝突
時乃空:youtube會員入會費唔俾set最低價
星街:營運開出過份條件,本人冇講明詳細原因,不過有link

https://youtu.be/WHjjhycuAHk

兔:bam橋,但係有人有特權
貓:480p 斷線3D live
梅露:性騷擾
鴨:成個兩周年3d live冇咗
船長:100萬紀念3D live冇咗
露:一直要求上小劇場,但一直都冇機會上
露:露本人話營運唔俾佢bloom唱自己首Original
心:人格戰爭被ban,EN0被ban
龍:管理權限俾咗洗版仔,EN禁令,雙方有合作意願前題下有強大阻力阻止佢同EN組合作
towa:一週年live拖咗幾個月
Gura:被逼OT,同ame一齊見到條tweet先知要開直播(manager問題)
Ame:被逼OT,同gura一齊見到條tweet先知要開直播(manager問題)

大家有料可以再補充
邊個高過夸就殺咗先
再重返B站
推夸上世一
獨角獸?
公司咩資源都俾晒一姐
一姐㨂好下個到邊個未
露直播果陣show 咗個dc 出嚟 俾人見到同男明星傾計
日本果邊早幾日見人講佢d片多負評係反噬
fbk撐龍,就殺狐先
兔夸不仲,所以第二個殺兔
然後sc高過佢嘅就殺(板,船)
然後殺天使同moona,spy要除之而後快
殺完之後殺446同wtm,報返撞live之仇
殺曬佢地之後就殺SorAz,Sora先,報返敵人之仇,而且只有水先可以隨意開個人live
殺完soraz之後殺星街(上條當麻)
最安全應該係luna同nene呢兩個煙灰缸

諗到仲有再講
從以下直播中可以睇得出阿夸有幾人格低賤(歡迎轉貼)

https://youtu.be/zF2ZOWr-eSI

1. 推卸責任
吹雞搵班fans洗走負面評論
想將所有fans行為責任全數歸究落班fans身上

2. 搏同情
牙水經典鬧情緒技倆,一哭二鬧三上吊
向fans展示出低EQ同受害者一面嘅觀感

3. 不願面對
要記住阿夸俾人負評係因為將會長set成禁字
佢係實際參與緊杯葛會長嘅加害者
成篇嘢係缺乏細節
營造出haters get hate嘅假象

4. 策略性模糊,有意製造矛盾
吹雞搵fans洗走負面評論並冇指出明確地點
烤肉可也評論可也,但本身並冇人到佢留言版惡意洗版
言下之意有意想班fans出徵洗太平地

諗到再加,歡迎大家俾啲意見完善篇嘢
居然係mahumahu
Miko已經變成星姐的形狀了
同哥布林有咩分別係台灣版嘅惡過共產黨
格硬屈
Pekomiko崩盤了
希望真係只係通靈
同小粉紅有咩分別
同NGA有咩分別
同車會長既人有咩分別
同哥布林有咩分別
同大陸人有咩分別
下次復活再講
唔係通靈wor,個台仔全部都係列事實出嚟
幾有料,仲要每個都有reference
想死
高級黑黎 成個holo都放棄 得阿夸唔放棄
呢件事我睇翻由三月頭開始二人關係開始走下坡
三月我睇翻有機會關事既大事
都係得miko新皮
同會長同holo班V宣佈自己會畢業
miko營運派,兔反營運,意見不合
1. 迴避問題
吹雞搵班fans洗走負面評論
而唔係面對負面評論岀現的原因

2. 搏同情
牙水經典鬧情緒技倆,一哭二鬧三上吊
向所有人展示出自己才是受害者
而反對者都是無腦anti的形象

3. 推卸責任
要記住阿夸俾人負評係因為將會長set成禁字
佢係實際參與緊杯葛會長嘅加害者
斷章取義,無視自己嘅行為
營造出haters gonna hate嘅假象

4. 模糊目標,意圖制造罵戰
吹雞搵fans洗走負面評論並冇指出明確地點
而本身並冇人到佢留言版惡意洗版
意圖令班fans出征各大評論區(烤肉,討論區)洗太平地

執過啲標題,修辭同錯字
承讓承讓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞