(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
好似又唔關cover事 我有跟 係日本人係twitter燒cover同牙死先
佢本人有冇呻過?
我知有人燒佢lur地,不過好少數
一個鐘就燒咁快咩
GuildCQ正,三個都高汁,可惜冇咩烤肉
一開HoloSer咁Q多Coco art
仲要有個Coco 大頭係正佢隻船對面
佢9成Del咗game啦
YouTube直播1月左右有提過
佢話雖然會遲但一定要做比大家睇
唔知咁算唔算呻
顯得會長大愛 比人搞撚到咁都仲咁客氣
不過我記得有一兩個好似係真心支持會長仲要做得好出面
狼同狗都係歌回擺係度聽
貓就老司機,無熟肉難D推坑
因為片都del埋 我就唔太記得 最尾因為乜事停
不過佢utube係打左呢句野
Mori Calliope Ch. hololive-EN
​We meet again next week.
https://lihkg.com/thread/2310664/page/32
即係收台個陣係未比人叫停,即係收台>比日本人燒>cover跪>轉私人

如果你真係好想屌cover既話 之前d人都屌過cover無去傾過版權
An Atlus representative tells Polygon that the trending hashtag was the first they’d heard of Mori’s request, and that, to their knowledge, Atlus hasn’t rejected a livestream.
source:https://www.polygon.com/2020/12/3/22151131/mori-calliope-vtuber-youtube-livestream-atlus-persona-3
GCQ箱好多烤肉man都只係烤歌
反而好少人烤其他部份(e.g.遊戲/雜談)
識日文既真心推薦睇下佢地三隻既直播
貓係綜藝台,狗係歌台,狼算係兩個既合體
愛中國fans還愛中國fans
但佢認同/知道支持或者提可可=辱華
咁佢去做自我審查咪有問題囉
其他member無
因為b站真係有一兩個一直真心支持會長嘅人
仲同班小粉紅嘈咗好耐
呢隻重低手過論文暗瘡毒撚
留意到條友覆咗1分鐘就有隔離po啲人覆
一係分身一係就mon到個po實一實 肉酸到
唔夠講就玩臭蟲論
低手到
即係你覺得
岀嚟同學生傾嘅趙紫陽=岀坦克碌豬嘅鄧小平
係嘅話我無嘢講
呢個低質得濟
guildcq 係咩黎
BLOCK左 邊個黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞