(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
你crew
阿火=古銅色
唔係黑lor好冇
「咳! 咳! 咳!」
湊阿庫婭在Holo的休息室裡突然開始不停的咳嗽。
眾人看到後,開始不停的退後
有人甚至拿起手機撥打了1922
「不是的 ! 我只是菸抽多了!」
「我沒病 ! 不要抓我 ! 」
阿庫婭開始不停的解釋。
就算如此,疫情控管人員還是無情地把她抓走了。
之後我們的「中國聖女湊阿庫婭」
因為有抽菸的習慣不敵中國武漢肺炎病毒的侵蝕,
最終永遠的離開了我們。
葬禮中Hololive的每個人都哭了,
其中哭的最大聲是姬森璐娜。
「平常每天拿菸灰燙我,你現在連自己都變成灰了」
璐娜公主抱著阿夸的骨灰罈邊哭著說到。
說完便拿出仍有餘溫的阿夸骨灰抹在了臉上,
嘗試回味每天被阿夸燙的時光。
牙船牙兔人氣都高過佢啦
隔離話我地係信徒
信左你d大話
你講左咩野俾我地聽
依個真,有料先有討論,唔應該為反而反
有點既V就有點既fans
牙鬼佛系開台 百鬼組都佛系等台同佛系睇haters
相反牙水成日鬧情緒 班crew就等住一齊成日鬧情緒
Make sense
有點既V就有點既fans
牙鬼佛系開台 百鬼組都佛系等台同佛系睇haters
相反牙水成日鬧情緒 班crew就一齊成日鬧情緒
Make sense
原來係水姐唔當人係朋友,唔怪之得冇朋友
「隔離有幾條友主旨就係反COVER點解仲要加會然比SC
反黨鐵就應該早3個鐘搭巴士番工果類黎」
笑咗,原來睇V捐錢=日常番工需要
不孝子
我全部copy翻黎
搬運工黎
雖然我知道好多人mon post
我建議佢地留翻d精神祈禱cover下個唔好搞佢地鍾意個v好過
唔好開口中,到時真係有嘢睇
Cover嘅理像偶像形態就係咁, 牙龍呢啲綜藝撚唔配係Cover,逼走佢先
無聊整理一下 為甚麼夸黑那麼多好了
1.第一屆馬車杯贏了後 你狐不甘心輸了哭出來 阿夸直接在頒獎直播上說
那把獎盃頒給你好了 以及 我還是不要參加好了的幹話
後續 第二屆被團長最後的烏龜撞飛 勇奪第二
然後自己在實況上哭了

呢個我果時都覺得痴線,
不過果時太和平冇乜人出黎講,
屌你老味你第二就出黎喊,
係咪全世界都要讓個第一俾你,
同埋你嘅努力就係努力,
人地嘅練習就係流嘅,
我已經唔去評論佢個作戰,
係特登留到最後食勁道具呢啲心機手段,
都唔係真係比速度,只係玩道具,
我同朋友玩一定做唔出,
而你知呢個遊戲都係靠道具,
運氣成份佔唔少,
咁你喊乜鳩
點會,夸坐底14億sub=.=
推落下一頁
有冇黑肉百合片
心心,人格戰爭被BAN,直接休息
只係幫過我嘅契弟
呢個個重點係
佢suppose自己會贏硬
輸左覺得唔公道

但忽視左其他V係比賽前都有叫做比心機練過
唔會覺得係人地玩得好
最後一喊 咪全部人哄佢
好似會長咁班fans義氣仔女
好似牙心咁會陪牙心一齊癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞