(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
我好簡單
會長已走,我想爆箱
隔離仲想推佢地個推
隻鬼同水一樣係老鼠屎 不用分那麼細
營運連set mod都唔識set keyword咁難點會set
話哂都網絡黑社會
直接爆人個forum 都仲得
呢個?
牙水自己冇朋友扮咩驚搞到人
反正社內都猛咁串佢終於有朋友(瑪利派對)
咁人地咪Reddit l&p囉
subaru, pekora, rushia, marine 前段班待遇低過平均線
反支都nga
佢地就真係nga
好似啲冇上過網嘅小朋友出咗啲on9 post食下負皮就話俾人欺凌咁
得水係親生
不用分那麼細
又諗起個論文crew話dislike是不對的.....
如果個個都好似你咁正正同人講,未無事囉
邊估到大家都係反夸 同路人都咁大反應

唔知以為比人呃左隻豬
Dislike都唔俾咪熄咗佢囉
614e更新版
數返邊啲人曾經同營運有衝突
時乃空:youtube會員入會費唔俾set最低價
星街:唔記得但肯定嬲咗(搵返再補充)
兔:bam橋,但係有人有特權
貓:480p 斷線3D live
梅露:性騷擾
鴨:成個兩周年3d live冇咗
船長:100萬紀念3D live冇咗
露:一直要求上小劇場,但一直都冇機會上
露:露本人話營運唔俾佢bloom唱自己首Original

大家有料可以再補充
發覺你地誤會哂
明明兩邊都反夸屌夸屌到痴線
冇朋友、社恐呢啲,人設咋
水姐之前定依家唔係有男朋友咩
相對之下更respect會長
板手誤ban桐生會人,會長就Twitter上問有冇人需要解封,做埋營運應該要做嗰傷
再做埋計劃推廣又盛,嗰個阿水畀人郁啲就痛咁
隔離有幾個見到人講水語氣就好撚重 話咩依度唔俾講水 死咁出去 神父隻狗之類 加上神父又25
原片做緊咩?
曲線要講明已經痴撚線
成班弱智睇唔明仲學人上討論區
法國原因係神父得罪左人,我地被拖累
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞