(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
馬車之罪

其他野唔講 憎呢條女係由holo個mario杯開始
夸冇第一 比賽完咗係度喊 搞到全場人要安慰佢
船長同尊媽前晚練咗好耐攞第三 明明應該好開心 牙船都要去咗氹佢
星姐好似第一 仲衰 比佢班fans全面進場屌佢贏夸
佢地fans仲賴埋團長 話嗰陣個比賽最後輸係因為團長放道具整夸
睇到勁撚燥底 難得一班人圍埋開開心心玩 因為佢係度喊搞到氣氛勁odd 鴨船呢d好女仔全部氹佢 眾星拱月咁

12號fans入星街個直播進攻完之後,13號夸喺自己個live表示係一方通行輸俾上條當麻既心情。言下之意代表星街根本廢佢好多,所以輸得好唔甘心。 更加唔好講12號星街已幫佢兜咗話嗰啲叫俾返第一夸既人係夸anti
社恐c位

夸對這帖子支持不喜歡

cover高層有大陸人
「這時候Cover就已經開始計畫要趕走桐生可可
基本上的做為就是不做為,放任桐生可可被攻擊被恐嚇、頻道被亂基本上都無視
不讓他上公式直播、不給他工商,不同意任何本人的企劃與連動計畫
最後甚至是把管理權交給洗板仔,這算是最後一根稻草,讓桐生決定離開」

裁狗又贏
https://www.linkedin.com/in/juno-s-a0884830
復活
下回真點大結局

奇文共賞 aqua係龍心事件除咗會長心心之外 最大嘅受害者
614c更新版
數返邊啲人曾經同營運有衝突
時乃空:youtube會員入會費唔俾set最低價
星街:唔記得但肯定嬲咗(搵返再補充)
兔:bam橋,但係有人有特權
貓:480p 斷線3D live
梅露:性騷擾
鴨:成個兩周年3d live冇咗
露:一直要求上小劇場,但一直都冇機會上

大家有料可以再補充

牙露仲有想喺bloom唱一首solo都唔比
中華聖水嘅行為事蹟完全可以睇得出,
Cover大公司裡頭不論營運團隊/管理層
都有親中勢力為討好中國人而偏幫
玩職場霸凌針對會長

甚至出動水布林裡應外合造成嚴重騷擾行為

本人絕對係政治冷感,
訴求就係返工跑數,
欺善怕惡,
滿腦子 "嘶嘶嘶~啊啊啊~"
食麵扮傻露底褲
大中華十四億市場代言人

龍心事件完全就係

"中支公司迫走反華分子"

劇本一樣 , 差在未叫holo成員宣誓擁護一個中國

不是夸粉 但打一大堆野護主
續集來了!!
首先 我係中立.....
多得佢咁講 尋日個歌枠負皮又破今期新高

計算之中啦
根本玩炎上商法
邊有可能日日有新料講

一直在想要不要退夸的會員
每次只要起了這個念頭就會把她的個人曲
あくあ色パレット點開來聽
不是那首什麼winwinwin的破歌
聽著聽著
那些感動的歌詞讓我找回當初追夸的快樂跟信仰
直到有一次我在夸的歌台聽到她唱自己的個人曲還要找歌詞的時候 我破防了
自己的個人曲不背歌詞就算了
歌詞的內容想傳達的感情難道連背起來敷衍我們都懶了嗎
當天晚上邊聽著她的歌台邊哭到昏睡過去
直到隔天早上醒來
電腦螢幕上的她已經換成在打欸配了
我抄起滑鼠往會員的地方點去
取消了夸的會員資格
追過你這種偶像算我人生中的失誤
以後你再跟男友做愛也不關我的事了
謝謝你給了我們當你主人的美夢
同時也親手打破了它 再見了爛夸 再你媽的見
內容概要:
企劃被ban
en tag 被ban
英文歌 cover 被del

但放唔低心豚所以唔開心咗一排

因為同龍處境好相近,所以影響到自己嘅諗法,但因為合約無得直接畢竟同埋其他考慮,就搞個無限期休息

睇曬 所以仲有冇人信係學業問題
holo維穩師又輸
日常反夸
有冇3K先
個思想同d買電子雞相既毒撚一樣
阿兮梗係最大受害者啦
無得賺支那錢話曬叫中華姬
本身都唔睇夸 對佢冇乜野 依家見到佢就覺得噁心
見到頭兩句即刻唔洗睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞