(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
講真我連邊個係神父都唔知R晒頭
個邊係反Cover反水但唔俾反Holo的
佢地用捐錢比V呢個手段希望可以打倒Cover
n支a個meaqua討論區仲係到 但得返mea人講野
唔捐表到乜野態
連twitter都未炎上到
又話mea過晒氣??
憎夸憎到唔想見到佢姐
同埋上面有個人話佢po夸條live嘅link就比人屌走
咁依樣嘢好正常姐反夸,你仲走去po link,又乜都唔講明
人地見到夸會燥都好正常
又唔可以咁講,個台係佢自己佢中意點開台咪點開台
但係你踩過界就要屌,即係達哥有段時間不斷中資廣告又代理劣質中資手油
冇表態唔係最需要受屌嗰樣嘢
就算屌鏡同屌試當真都係屌佢收錢幫人宣傳
表唔表態依啲企唔穩個回力鏢遲早會打返轉頭
例如當日64 69反達嗰啲走去撐不表態自由咪肉撚酸
佢以前中國女王 b站最多艦長wor

而家得返幾件死忠圍爐
成班叻唔撚切見人講野調侃小小就即刻衝出黎話人釣魚
荒死人地唔知你心水清
簡單D講就係有班人下下對人不對事

就好似裁狗咁
問題鬼已經唔係第一次架啦係3翻4次不斷累積落嚟
所以今次先多人開始反佢
我其實係想表達會長一要走佢就搵返mea
似係想直接返bilibili玩meaqua
我歧視黑包嬌,阿火嗰個位係正常健康膚色嘅
食盡箱推光環但係又唔洗盡箱推義務 躺著爽賺
裁狗今次招積啦

屌咲死
呢個都慘 明明唔太關事都奶野
主因係支那蟲反holo 所以反aqua 演唱會aqua無得上
講話好驚中文 之後就直接收皮 直頭想佢死個隻
姐係其實我諗就算反水 都應該大把人wfc條女死唔死
裁狗就擺明係撚狗既
9單9UP出1單堅料就可以指住班ANTI恥笑
牙水百萬訂vtuber都仲肯同你過氣艦長玩仲想點!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞