(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(8)

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
又唔係傻閪嘅
你見身邊朋友識埋啲mk player,好心提佢小心啲都係人之常情啫
只係主角喺成個故事入面太柒
大家都社恐, pekora同aqua對人&處事方面都差好遠

而家pekora主動discord minecraft搞緊夏祭既botan同kanata開開心心傾緊計一齊玩
想以佢本人有呻過為主
究竟咩係唔好既說話 佢唔啱聽就係??
社恐同社恐盾兩樣野黎
[三崎 (紅村かる)] 続 ぼくだけがセックスできない家
講真佢咁樣咪同邪教冇咩分別
想做利香隻貓
gura 淨係靠唱歌都唔驚做個人勢會冇人睇
想知前世因咩唔做
twitch 個人勢v 無人睇 賺唔到錢 要畢業
fans叫佢去in hololive
Ollie真係好屈機,好主動去搵前輩collab同埋出嚟嘅效果都幾好
最impress我係次次用fans tag佢都有like我
依嗰唔係Ame咩
That’s why我加佢2個會員
阿夸只係將所有唔負責任嘅行為賴曬落去社恐度啫
因為特朗普對抖音發出禁令冇得再笑人係boomer
直播冇人睇,oki boomer紅咗冇錢收,淨係紅咗tiktok隻boomer girl,仲有好似覺得前世定咗型轉唔到content
https://www.youtube.com/watch?v=anYFMOo4Ffk
上面好畢 搞到我諗起行運一條龍
傾租隔離鋪做火鍋店個到
準備切J啦你
樓主係夸粉
https://youtu.be/jueO7ettcrk
唉,嚟緊積極啲睇族長好了,驚以後後悔
唔好嚇我呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞