Running Man 討論區 (41)

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
韓國階級呢樣野尤其係演藝圈真係好難令人理解
其實劉在石已經算地位好高
但做呢個範疇而做到地位咁高既應該得佢
韓國idol地位好低 但世界級既又會變到地位超然
(bigband iu果d算係地位好高)..但你做唔到佢地咁就階級好明顯
(我係睇唔知邊個韓國youtuber講)
所以光洙既離開想突破自己都合情合理...雖然唔捨得
但好現實,成員有番咁上下年紀RM會解散係遲早既事,
佢又正值黃金年齡..其實都係呢個時候走既
泰國nickkun 果集入坑
十年有多有冇人以前係用大陸個pps 睇 勁低清 仲要集數唔齊 睇今集啲回憶出晒黎
睇佢係咁眨眼、假笑同抿嘴都覺得佢忍得好辛苦
https://youtu.be/28_LJOjJng8
光洙揀嘅歌

現在到了我們該分別的時間
雖然留下了遺憾 轉身離開
但時間會讓我們重逢 對吧
雖然很可惜 但我們就一直等到那個時候吧

雖然現在已經淹沒在回憶中
但會永存在我們心中
説再見不等於永遠不相見
為了再次相逢 許下了約定
我們曾經共度的時光 如今已成回憶
為了追尋各自要走的路 出發吧

希望好快可以再次見到光洙!
會唔會仲有功利嘅考慮
可以抱抱導演/電影界大腿
終於冇人笑佢鱷魚淚
之前TVB停播
香港都有班人話
RM都out啦都冇人睇啦
停播咪停播囉
上禮拜條trailer
外國網友話第一次見到鍾國對眼擘到咁大
鳩作)
最後一集
哈哈終於使出佢偷偷保留最後嘅超能力
對住鏡頭大叫「時間支配者」

(扮)令成員同觀眾一齊返去2011年第一集
重新開始RM
-完-
就好似爸爸媽媽再惜仔女
都冇可能永遠一齊
總有一日要離巢遠飛
愛光洙 就要放手

(所以好明顯腳傷係bull shit)
大神封信除咗表達感謝之外就係叫光洙唔好擔心同內疚,放心去做自己想做嘅事去追夢
光豬story
一個做綜藝嘅人下車
都可以搞到咁大壇野
你話呢個節目到底有幾勁

啲韓國人較上一輩果代見到會唔會嚇親,
"唔撈咁少事都搞到咁大陣象"
上流個年點黎
今集睇得出世燦係幾重感情既人,佢係rm 光洙幫佢最多,由一開始唔入流,變到愈做愈好,佢同光洙應該夾左好耐,佢重話次次放工都同光洙傾好耐電話,應該係講翻錄節目睇有咩可以改善有咩可以keep,光洙都係個好前輩肯同後輩傾。
世燦一講呢到就諗起之前光洙fans話佢以下犯上,光洙真嬲但明明光洙叫佢咁做,如果真係嬲光洙咁得閒係工作以外時間同你夾工作既野咩今集見到世贊都係個識感恩既人,根本上mb大家為節目個個都好努力,有d人睇人唔順眼就揾位入。之前somin 而家就世贊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞