Running Man 討論區 (41)

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
係喎 咁都比你發現到 好叻👍🏽
睇到而家全妹咁多人撐真係好開心
至少多左人明佢兩個唔係敵人係好好姊妹
每個人都要經歷架啦
走唔甩
其實根本女版光洙黎
大神有意咁栽培 佢自己亦都有努力過
可惜光洙始終係無可替代 而且太突出又會畀黑粉攻擊
BTW有冇人知香港有冇呢啲LP Bar可以去chill下
知道光洙走既同一日得知一個好朋友將要移民

身為一個rm死忠 呢集我基乎睇到由頭哭到落尾

仲記得n年前rm黎朗豪酒店拍果集
我有份做入面d路人臨記
果陣成大班人係休息室抖
光洙突然衝入黎搵個神秘嘉賓
有個臨記拎件衫蓋住塊臉係埋邊訓覺
光洙跑過去掀佢件衫睇佢個樣我記得佢個樣真係傻得好認真下雖然佢一直以黎係rm做下把位俾人笑,但佢現實一定唔係傻仔黎。
好多韓綜入面都有角色設定,而佢真係將背叛者呢個角色演得好好,有今世無來世。。

老實講佢係全世界rm飯入面真係最受歡迎果一兩個黎,雖然rm宜家人氣無以前咁高,但佢選擇走出舒適圈都唔係一件壞事,同埋佢都要休養下

希望佢以後都會間中上rm做下嘉賓喇
真係無諗過佢最早落車 光洙
喊咗半盒紙巾
同埋覺唔覺呢排昭旻啲鏡頭少咗
眼淚遮住左視線要係咁pause
明明個幾鐘一集rm
用左兩個鐘去睇
以前佢會自己出嚟亂fing 而家多數睇佢玩遊戲嗰陣派膠/容陷愛
屌 讀信個度破哂防
其實都已成事實
大家就祝福光洙一切順利 然後回歸
同時繼續支持堅守住節目嘅其他7人
我真係冇諗過
男人老狗會因為睇韓綜喊到隻眼腫哂

我自問唔算係rm 死忠
初初純粹gf 有睇就一齊睇
之後我就只係因為鐘意睇光洙所以先繼續睇
佢係唯一一個令我睇綜藝會笑到流眼淚
今日就傷心到流眼淚 ...

11年,人生11年都有rm 陪住我過
果時gf 都變埋老婆
仔都生埋
諗諗下都真係好誇張

希望光洙之後嘅演藝路會更精彩
冇左光洙我都唔知自己仲會唔會睇
但都希望淨低嘅成員 可以努力埋光洙果份
rm 可以再上一層樓!!
李光洙真係劉line 最好果幾個之一
今年仲拎埋百想
人勁真係做乜都勁
金鐘國係 佢又係
祝李光洙電影路順利
估唔到第一次留言就係光洙走既時候
由中學開始睇睇到我依家畢業 要踏入社會啦
好多謝光洙陪我度過成個學生時期
到依家仲係好唔真實 想像唔到下集光洙已經唔係到
光洙 演員道路要走花路阿
Running man都要繼續加油
希望光洙得閒會返黎客串下 同更新多啲ig
喊到收唔到聲
呢11年嚟真係辛苦晒
好多謝你陪我捱過咁多個禮拜一
學大神話齋 去做你想做嘅事
永遠支持你

智孝留低寫信嗰度都頂唔緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞