Running Man 討論區 (41)

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
喊到隻眼好痛
其實唔使去FM見佢地 就咁每星期見住佢地已經好滿足
光洙真係一個好好嘅人 走個時都仲係諗住成員
都差唔多40
係味打算退出結婚
最好係咁
武肺下真係難
仲要唔知幾時完
有無得再嚟香港拍都成問題
中一睇到宜家出黎做嘢 好唔捨得光洙要下車
Tbh我覺得寫信嗰度咁多個係昭旻寫啲嘢最行
不過光洙份人咁隨和唔會同人搞咁僵嘅
就好似啲人成日話世璨成日借啲意踩光洙扮大佬 今集喊得最勁係佢
大神咁忙 佢嚟到應該要就好多嘢
大神嗰陣手頭上咁多綜藝
係 2015香港場係第一次齊人
個陣year 1無乜錢去咗買1680
人生買過最貴嘅飛
其實應該一直都好fd嘅,而且嗰陣昭旻加入前幾個月,光洙主動同佢地熟左先。
我估可能少D互動鏡頭啫先有錯覺啫
又或者顧及女朋友嘅心情,鏡頭前少D互動呱
世燦讀信開始無講過嘢
全程喺度喊 真係同佢一齊喊 佢揼低頭真係
係,令我諗返起就係玩得埋所以先會撚光洙
光洙走佢喊到PK,由巴士上已經係咁
今集要影相先叫行得埋d,佢兩個咩事真係無人知

以後都唔洗再有人話佢兩個無交流了
仲有呢句係我第一句識寫嘅韓文
헤어지지 못하는 여자 떠나가지 못하는 남자
個陣好鍾意
Gary 走果陣真係無依家咁sad
喊到癡線
由year 1 睇到而家出左黎做野幾年
一開始睇係RM好紅個排 見到D人又唔係靚仔 唔明點解咁多人睇
點知睇左一集就入坑 咁就過左咁多年
多謝光洙 好多個星期日既夜晚令我笑到流眼淚
令我可以每星期有個半鐘暫時逃避生活中唔開心既事
祝你演員之路大發!得閒番黎做下嘉賓都好
又讀心
嗰陣去昭旻屋企採訪 都係忙內line兩個
佢地倆個喺幾時開始咁㗎,之前都好close嘅

佢讀信講好多個對唔住果度哭撚左
傳過緋聞之後就keep 住好少交流
6年
11年
兩個層次嚟
今集啲舊鏡頭見都gary都
年代開始久遠,開始無咩感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞