Running Man 討論區 (41)

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
有次佢地去上海拍野 夜晚金浦入境 然後追完之後去左佢弘大間401醫肚 (個陣鐘國都未做老世)
估唔到成員們都去左聚餐 但當然啦佢地一早入左包廂 當佢地出黎見到我地個陣 哈哈係到傻笑 然後同佢個老死根植 (當時應該係合伙人)講我地個枱唔收錢
當時仲有好幾枱其他fans係到 但得我地個枱free 埋單都成廿幾萬won 因為成8個人
畏高會腳軟
飛機就咁坐反而OK
獨木橋要行 腳軟真係會行唔到
再加上光洙身高腳長重心高
行平衡木又再難啲
鏡頭後嘅石鎮更親切 似朋友多過長輩
個次上左佢架車到 聽佢慎足大半個鐘 佢經理人唔敢出聲 全程佢講 我間唔中講幾句 中途問我整唔整返支煙
同佢講話班支那fans得個講字 唔洗理 佢無做錯 etc.
個陣第一次明白啲星係車上望出面fans係咩感覺 因為啲玻璃好黑 出面根本睇唔到入面 但入面望返出去就好清楚 當時有幾個fans係車隔離一直等 最後石鎮都無落車 叫佢經理人直接走 然後載我去地鐵站
你追到咩程度先可以咁close
我隻harddisk
智孝 x 光洙
最感人都係ep295嗰次
兩個人車上講真心話
智孝回憶自我懷疑
好多謝光洙支持佢
光洙懺悔自己可能傷過智孝
整個Rm, 在錫係領軍人物,而靈魂人物絕對係光洙,11年黎最落力,做哂所有下把位,如尋晚在錫所言,佢個角色揾其他人分擔真係唔易,因為咁多年,每個人角色都定哂位,呢個亦都係rm 好難再突破/有新鮮感比觀眾既原因,剩番仲一路追rm既人多數都係因為一份感情,而我最希望rm 結束前可以有一集,仲基,Gary,光洙,同埋一眾成日上黎既嘉賓,例如洪真英,姜漢娜,李相燁etc... 組一隊同依家7子最後battle 1場,完美謝幕
去到同佢地煲煙你到底同佢地幾熟咁有冇邊個鏡頭前後好唔同?

其實都明,好多時支那人乜都玻璃心去圍屌佢地其實都會大壓力但又要扮冇事強顏歡笑,一定好辛苦所以我真係好佩服佢地
個陣真係瘋狂咁追,我諗咁多個加埋影嘅合照都有300張
連佢地代言啲game都有玩 (仲抽中埋fm 呢個又係好難忘 有興趣再講),其他節目都有去追拍攝。星期六大神嘅HT, 然後當時哈哈又有食神之路,말하는대로。當時仲追過無挑
btw RM拍攝其實真係比相像中大規模同認真好多
幾多歲開始追
第一封信
以後都見唔到光洙上RM未夠實感
加上怕醜寫得唔夠入肉

到呢集完咗個time lag完了感覺即係刻湧上來
所以補寫第二封信
彌補返之前表達唔到嘅心意
順便做個自我治療

大概理解到智孝係咁樣嘅心理狀況
智孝係發覺就快拍完今集果下先有實感
佢臨尾對眼紅到喊
你係咪真巴? 因爲睇你講同rm熟嘅程度 我諗番好多年前有個男仔又係好似你咁 會送機接機 追拍攝 又係韓國番工會係ig定facebook分享d小故事
應該咁講 好似朋友但又同朋友唔同 我唔會過界 例如拎電話/想私下見面 我聽過有fans問過佢地
比較幸運嘅係 大部分經理人都記得我 有幾個甚至比較熟有加fb 所以通常佢地都唔會擋我去追 擋啲支那fans比較多
大神同池叔嘅經理人最好 尤其大神個位 甚至連cody都好有禮貌 對fans鞠躬 成條team都
對上一次準備摺RM
你咩心情
我諗起韓基範選手
Eric Clapton - Tears in heaven

https://youtu.be/JxPj3GAYYZ0
睇完鐘國智孝被下車新聞後好down
然後又突然話唔走 個年嘅演藝大賞買唔到飛 入唔到去 但搵到佢地慶功嘅餐廳 安慰左智孝兩句 影左張相 完。當時唔敢提太多 但佢個日心情幾好
好勁
光洙要一直行花路

巴打係咪識韓文?
頂級FANS 待遇
巴打 如果得閒嘅 多啲上嚟分享下啲故事
睇到好感動
https://youtu.be/mhfRIuJXKvQ

仲係好唔捨得佢
光洙希望你會多啲返嚟做嘉賓一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞