Running Man 討論區 (41)

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
講醜聞... lizzy早排先醉駕
Lizzy都走咗成10年........
講開又講only
don't take it personal
我想問下我有無睇錯光洙無follow智孝ig?
冇呀fol唔follow真係好重要咩
睇智孝個ig都唔似佢自己本人經營
佢地好似唔係成日玩IG
除左池石鎮比較常見
慣咗連登起底呱
https://www.instagram.com/p/CQE9gfjr_nW/?utm_medium=copy_link
冪pd都係好錫光洙大家都係RM family
戲? 綜藝?
新戲 來魔女食堂吧
感覺似德魯納酒店咁
石鎮被太陽曬 見到想走過去較好把傘
德魯納好睇呀
Gary嗰集係要偷野 一個比一個大 而且要瞞住Gary
偷集只係同光洙影相 仲要光洙係知道嘅
計玩味Gary嗰集係好玩d…
此劇講述一間魔女食堂供應的餐點能實現人們願望,上門的顧客不惜出賣靈魂也想過上不同生活 宋智孝飾演魔女食堂社長「趙熙羅」,是位捉模不透但具有魅力的魔女,食堂能實現願望的餐點即由她一手料理

故事應該唔會太差嘅 原著小說攞過獎 不過係tving播 收視就冇喇 希望多人留意啦
瞓醒隻眼好痛 好彩紅日
想問邊到有得睇哂5百幾集?
冇記錯光洙昭旻佢地鏡頭前冇咩交流就係由有fans見到昭旻拍拖開始
昭旻依家都少玩loveline
btw我覺得光洙演藝穩定左都會再上綜藝
但應該係季播性質
由其依家演員上綜藝其實愈來愈常見
趙寅成自己都有接
羅pd都專搵演員做綜藝
lm
CD-ROM 留言
呢個節目改變左我好多
本身係08年開始迷kpop
到10年RM開播 好早就入坑
然後讀u專登take 韓文 讀晒全部course
RM黎香港 去朗豪拍個part有份係入邊做臨記 個陣連一句韓文都唔識講 鐘國智孝容和係我面前行過 心跳快到
之後RM fanmeeting兩次都有去 最記得第2次係專登揀好機票 估班成員會坐邊班機走 然後一齊去韓國 (當時我去wh) 最後估中左 但班成員遲大到 搞到我同我fd被逼登機 然後佢地坐business 一落機就走晒 影都見唔到 個陣灰左好耐
後尾係韓國開始追佢地 追到後期個個都記得我 (個陣Gary仲未下車) 但每次見佢地都好緊張 唔同嘅係 可以用佢地嘅語言同佢地傾偈 (其實計得最多係Gary, 池叔同智孝)
當中發生過好多事,有次拍攝完池叔叫我上佢架車同佢談心 (當時佢比班支那fans屌佢開餐廳但地圖無台灣)
又有次追大神嘅HT3 (定HT4 唔太記得)追到去深山咁濟 拍完大神去左食飯然後叫佢紀理人翻黎載左我地一段路落山
有集智孝整親腳 上車前慢慢行過黎比左個名牌我 話唔好比工作人員見到
光洙好撚高 次次影相都搭實我膊頭影

講到有啲離題 而家諗返 當初令我最大動力黎韓國我諗真係佢地7個 當時韓國返工癲到排假全部排星期一同二 個個星期去追 然後特登飛去台灣睇佢地fm 坐第一排接到光洙支玫瑰 然後送左比個台灣fans
無佢地 我依家應該係香港on99做緊樓奴 真係改變左我好多好多
尋日睇本放 一路睇一路喊
希望各位成員日後可以繼續走花路
你好幸福
一路喊一路睇晒成集
最尾反轉再反轉實在令人太感動
光洙見邊個成員影得少相就靜雞雞痴埋去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞