Running Man 討論區 (41)

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
同上邊幾位一樣 都係係j2睇先
第一集就係光洙係汗蒸幕中生蛋個集
同上邊幾位一樣 都係係j2睇先
第一集就係光洙係汗蒸幕中生蛋個集
細個韓劇=老土
而當年韓片開始有點瞄頭

咁多年後
估唔到韓綜都响不知不覺間
走出自己風格
甚至超越日本
側面有三分似Gary
呢十年韓風各方面都好出色
我本身都係睇日本野多 但依家都收左日韓雙修
兩邊都有睇比我嘅感覺係 韓國無論劇/影/歌/綜都係想推廣自己文化向國際
而日本調返轉滿足本土市場就夠 唔太care外輸
呢d可能就係韓綜超越日本嘅理由
諗起周董
bts psy iu 大神應該唔會用上面個榜去排
香港有冇得買?
sorry唔太清楚
再推
Polaroid之嘛
宜家應該得返2間廠有出依類相機
加油
真係好唔捨得光洙
人生有一班咁WARM既家人真係好好
其實如果有跟開RM
都好難唔喊
剩係上禮拜條trailer已經嚇退好多人
「我唔敢睇下一集」

石鎮呢下 我睇到個刻爆喊左出黎
光洙超可愛
你地好開心睇住RM

RM同樣都好開心有班人咁鍾意睇佢地
我反而係12年上網睇BIGBANG VS Running man
見到光洙撕同一隊嘅鐘國 笑到我開始睇落去
跟住先發現J2都有得睇就個個禮拜追
嗰陣每逢禮拜一都會同啲中學同學一齊傾
去到Gary走咗之後 已經無乜中同會同我一齊傾
昭旻同世燦入咗嚟之後 更加無乜人同我傾RM
一直睇到去 18-19年無啦啦轉咗睇新西遊記
RM就睇無嘉賓嗰集或者有邊個嘉賓先睇
之後聽到啲人講轉咗寶弼PD好睇咗
就去返以前中學咁每個禮拜都走去睇

以前我最鍾意係週一情侶
但Gary走嗰陣都估到啲
因為之前佢已經有講過拎唔到音樂同RM個平衡
但今次真係唔估到之後最早走嗰個係光洙
因為睇得出光洙真係好鐘意Running man同埋佢哋每一個人
不過下一集都會繼續睇 雖然無咗呢個綜藝之神會好唔慣
我記得我入坑係睇越南特緝
haha勁撚好笑
跟住有集睇到有成龍
心諗咁撚勁竟然請到成龍
見到佢攞紙巾抹眼淚
其實讀信之前 由行入去黑膠唱片Cafe開始
我已經開始流眼淚 知道係佢最後一個任務
播埋d歌又好傷感
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞