Running Man 討論區 (41)

1001 回覆
74 Like 5 Dislike
完啦終於
黑白
夜晚晚睇完
好彩係紅日 如果唔係真係搞唔掂
睇既過程都有D回憶片段睇 睇既期間都會觸發到自已既回憶
例如果段時期我係咩心情 咩狀態
冇我想像中咁喊得犀利,都係眼濕濕,但不捨既感覺真係有,
有時心情唔好都真係會係YOUTUBE搵李光洙D精華黎睇,
係D片段中見到D嘉賓就發現時間真係過得好快,有D都已經淡出左
觀眾既視線,RM佢地紅左咁多年真係令人佩服,
天下無不散之延席,希望光洙之後會好多電影電視作品,我一定會睇,
呢個年紀作為演員仲有大把世界!
光洙真係唯一一個我會特登搵佢D野黎睇既韓星
上年Unfollow對方開始就係咁了
兩個明顯疏左好多
你睇返今集播返以前條手繩個鏡頭差幾遠
應該都係因為拍左拖要避嫌
lm
上年拎左百想都應該會令佢想專心演戲
不知不覺睇左rm好多年
係得佢一個做背叛角色做得好笑得黎又唔會黑人憎
好多時都係因為佢而大笑
睇到佢下車既新聞 真係唔想相信
以為佢點都會係最後一個走 點知
想叫自己唔好咁準時睇今集rm 驚自己會喊到豬頭咁
最後都係忍唔到手睇左
見到世燦喊到咁 眼濕濕埋一份
智孝留低再寫封長d信個到
節目組同成員都好暖 百幾個節目組人員寫信
點估到光洙會反送禮物比成員 同埋為左結果一致默默去完成 真係好善良好溫暖好感動
希望光洙會係演員路上發光發熱 然後會上rm宣傳啦
Rm係唯一一個節目追左咁多年 rm世一
多謝光洙陪伴左我咁多年
由中一睇到而家都year 4
每星期無論開心定唔開心
都總有running man嘅陪伴
由其係當光洙又做左d令人意想不到嘅事嗰陣
真係笑到我肚痛流眼水
都唔知幾耐冇喊過,點知今次就比光洙你破左功
之後嘅日子要繼續加油丫,向住演員夢呢個終點繼續跑
其他成員都係一樣,要喺running man繼續加油丫,我點都會繼續支持你地,每個星期都會睇你地一次架9012
再見啦李諧星,你好李演員。
MONDAY COUPLE
想問下係咪有條link可以睇返之前啲集數?🙏🙏🙏🙏
之前冇save唔記得係第幾個po
喊到傻左
由中二到出黎做野
多謝光洙陪我走過人生既十年
李演員要走花路呀
睇綜藝睇到喊真係人生第一次,可能係唯一一次
再見了光洙,十一年的朋友
始終同光洙玩過love line
要避忌吓
太熱情唔知善彬點諗
正如而家Gary見智孝唔通仲句句flirt咩
其實宣傳唔係問題
只要你諗個主題係match到作品,又好笑好睇,其實係冇問題
早期成日都有集數係宣傳架啦,一樣咁好睇
只要唔係返到毒撚年代,宣傳都玩桶叔叔。其實可以接受
有對比有傷害
RM好難得既係所有成員都齊齊整整跑咗11年
唔計Gary 仲基 Lizzy既話,齊人個比率係好高,成11年都可以keep到咁多元祖成員
不過最重要既係所有成員都冇因重大醜聞而下車
想問下係邊可以睇返以前啲集數?
之前啲po好似有po過條link但揾唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞