[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Feel到呢首歌有詞會唔好聽
Eclipse?
[Trailer]

到底突然用返eclipse 有咩意圖

係咪又重新開始 本月世界觀
對鞋油黑咗all star logo唔連戲
打破咗之前個LOOP 翻到去Eclipse嗰段時間開始
Lip著番4年前Eclipse套衫冇變過咁
個新神殿睇落又係搭出嚟?有好多有窗簾既門 係12人由唔同地方過嚟既聚集點?
咁多年都唔Sponsor 仲好講

https://twitter.com/nabaaaaaang/status/1407609216362336258?s=21

reg ac嗰陣填電話記得加翻852落去,佢句唔洗country code係fake鳩人,如果唔係會login完填會員number verify唔過

如果已經reg咗可以用其他email黎reg多次ac,唔一定跟okvit上面填個email
睇完攻略我都Fail咗1次先成功
最重要記得同自己一開始係OKVIT填既資料對下
https://twitter.com/theloonaverse_/status/1407679853550137348
Lip來自6點方向 Heejin1點同Choerry8點鐘方向既門係打開

會唔會係宣傳CB
呢張圖有reupload過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞