[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
butterfly gowon飛天嘅進階版?但係點樣form樓梯...彎腰/單膝跪地俾hyejoo踩上去咁on9?好彩取消咗...
做樓梯個啲一定要受過專業訓練
正常人好容易受傷

唔知係咪呢種樓梯?
證明bbc孤寒,唔想俾錢請dancer
不過12人團再請dancer應該會勁迫勁多人
可以淨係做樓梯嗰part,其他唔洗dancer跳嘅姐
https://twitter.com/KshowAnalysis/status/1411913416625721346
https://twitter.com/orrery_nim/status/1411923149084577793
暫時Prevote完個分差仲係500 大家記得聽日5點投票
Livevote 每個AC用500心投5票

本月世界名畫
畫自己畫最靚最高
vivi yeojin調轉咗順序
kimlip直角肩闊膊
gowon嘴角加眉毛??
點解aeong都有三角型嘴??
睇落就覺得紮得勁緊
係咪講緊咩鬼故個d
Heejin講Lift Vivi講公仔
Gowon Jinsoul 把聲都唔恐怖
Gowon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞