[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
https://twitter.com/SanderBraekke/status/1408047712717705218
唔用翻譯 分咗6組 答咗378條用翻韓文答真係有趣好多
好多嘢睇 好開心
個styling正到 個個都好靚
汝真背景係森林?

HASUEL 背景係比火燒?

bollywood feel好似會好強烈
CLS靚到果然打鼓既係Hyejoo 後面個造型似幽靈公主
今次好大期待 風格咁強烈 又12人cb 應該點都好過why not啦掛

https://twitter.com/OrbitsBrasil/status/1408081909075349506
HASEUL PHOENIX?
YEOJIN就好耐之前篇野話LOST IN FOREST 景好似雨林咁
其他得OEC背景明顯 其他暫時除咗花都唔係好睇得出
Ohlala awae awae awae 都唔係好差姐
不過睇完&3真係好期待

係咪任何kpop idol玩呢啲服裝同concept就會俾人話cultural appropriation
只要係唔同民族嘅style都唔得咁呢個世界邊度仲有文化交流,左膠簡直就係阻礙世界發展...宜家望到隔離dc 每條tweet都一堆人comment叫改名,真係慘

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞