[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
DOMO真係最適合係Radio聽
很美
Heejin出嚟了
Dindin 19號出歌 Heejin拍咗MV

最尾有段Heejin話唔鐘意有氧運動 做無氧爲主
本來體脂係16% 練2星期就變成了12%
女仔體脂低過16%可能會停經 免疫變差
希望佢唔好食太少 已經好夠瘦
Heejin keep住做運動 我諗唔會特別去節食啦
而且編舞咁chur 食唔飽舞都跳唔到
https://twitter.com/loonapress/status/1412136490147192841?s=19
PTT MV views 30M
PTT用咗8日追平Why Not 8個月嘅view數
原來會咁真係希望佢地健健康康 啲編舞已經好難 CB行程又滿 真係要食好訓好
Sowhat仲未有30M
我推

BNT HQ Hyunjin Lip Hyejoo
https://www.youtube.com/watch?v=w9zOYYrMeqA

就到五點啦 各位Orbit準備好未 本月完全體一位加油 Haseul兩年後回歸既初一位加油
vivi嗰part真係好應該放多d出黎...
投票仲有半個鐘完
兩個造型都咁好 又有代表動物都唔出

最後5分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞