[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
好清純好正

點解Hye choerry jinsoul都整條毛係中間好顯眼
仙女下凡
除左YVES 同JINSOUL 睇唔明點解放埋一齊

HyunJin, Choerry 話哂 SO WHAT 都係差唔多餅印咁

HeeJin, Olivia Hye 就係第1 同第12

唔知下一pair會係邊隊呢
會唔會係 Hasuel 同vivi 或者 小公主配汝真 kim lip配chuu

定真係隨機咁放
https://www.youtube.com/watch?v=fKmSnPlwGG8
🌕LOONA(이달의 소녀)|BREAKING LIVE|KCON:TACT 4 U
冇chuu同haseul

https://twitter.com/onmymind_2812/status/1406121512147447814
前面6個 啲人話係Train Unit 今日Haseul Chuu 我估之後係ViLip Yeowon
不過次次估完最後都唔知點解會咁既順序 得個估字
係咪關紮花事
見有orbit po埋啲花嘅花語
已經冇興趣研究Loonaverse 嘅嘢
次次teaser/ MV都擺堆似是而非嘅嘢,任我哋作乜故仔落去都得,作乜都唔可以話係啱定錯
開放式世界觀 隨你FF自行發揮
個開場咁rock
咁早出場
SPECIALSTAGE出啦
JIHAN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞