[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
9. Star
10. Ding Ding Dong
11. U R
12. A Different Night
仲等緊

睇嚟bbc單官司冇咩影響 今次啲場景都set得幾靚仲要第一次有咁多個dancer
最緊要齊人ot12
btw hyeju最後紮髻個look正到
13. WOW
14. PTT
Hi High
15. Hi High
16. 365
場場個尾咁樣埋
就嚟盲
ONLINE冇FANS面對面都喊到咁 如果開返OFFLINE就
應該會有透明膠板offline掛 見其他團都咁開
原來紅TUBE 去到音樂#30

唔經唔覺都不停LOOP左好多次

I GONNA PAINT THE TOWN LA TATATATATA ~~
我都見好似7 8月好多團開OFFLINE CON/FM
但暫時睇我地連OFFLINE FANSIGN都好似未有
見啲韓飯之前Twitter成日屌
呢個係咪HK區嚟?我地好似第一次有
係香港

唔知其他區點樣
香港都好多orbit
原來今日冇銷量 Delay到聽日
btw之前係Whosfan個App係有Hanteo銷量睇 有冇人知依家冇咗定點
今次YOUTUBE 音源 兩個頻 暫時 加埋好似追到上次Why not 戈陣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞