[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
好似首播片不嬲都係咁 要之後先正常 不過背景咁花 YT一定爆哂格
我覺得飛唔到啦 去到唔講隔離 都唔會有活動比佢地做到啦
會唔會好似其他團咁錄片掉過去咋 見都好多團係武肺時期有出日文歌同英文歌

仲有15分鐘
齊人

原來成四個version
搶錢咩
12個你估好易養?
哭左
希望聽日con會跳ot12嘅so what 同why not
有5個 仲有舊Kit
希望有啦 見玩Game到都有跳下
今日Dingdingdong有12 Voice冇
不過見佢地傷痕纍纍咁 貼哂膠布 今次編舞好似真係好難 如果仲要練埋重編既Sowhat Whynot
kit我放棄了
之前買過其他團嘅kit album
多一疊大張d嘅卡 不過應該係用返photobook嘅圖
我都係第一次買 當留個紀念 可能下次BBC就唔出
perfect love都有舞
所以嗰3條片係MVTEASER?
可能聽日十一點先出teaser
本來以為會係D&D播Teaser(好似以前啲線下Event咁) 睇嚟真係冇
聽日五點出mv啦
https://twitter.com/realsoundjp/status/1409006198263750658
https://twitter.com/loonaJPofficial/status/1409003205116104706
https://twitter.com/Hye_junjun/status/1408706630028460034
睇返今朝日本篇野 話段SPECIAL CLIP 拍咗6個鐘
咁應該就係19年去日本2日1夜嗰陣參觀完AMAZON同SPOTIFY再去拍
睇嚟當年真係準備好日本DEBUT但中途又停
唔知仲有冇其他野拍好 冇理由6個鐘拍得2隻舞
中間有個人shot,群舞又要跳幾次,六個鐘差唔多啦
你永遠估唔到BBC做緊d咩
諗諗下會唔會連媒體Showcase都冇想慳番筆
晏晝rehearsal嘅話可能真係冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞